Reklama

Reklama

Lupin - Série 2 (2021) (série)


6. kapitola (S02E01)

(epizoda)
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, 2021, 43 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Assane se žene za Raoulem, ale má Guédiru v zádech. Na opuštěném sídle v Normandii se pak pustí do Leonarda, který mu ale nedá nic zadarmo. (Netflix)

Recenze (9)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Assane sa za každú cenu snaží dostať späť svojho syna. Celá naháňačka vyvrcholí súbojom v opustenom dome v Normandii. Prevedenie: Tá zábavnosť a momenty prekvapenia sú už nadobro preč od prvých častí seriálu sa nám rapídne zmenil žáner a teraz už je to iba klasický okukaný thriller ale zas na druhú stranu nie je to až také zlé. 55% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S cliffhangerem z první “série” si tvůrci pohráli více než zdařile, doufal jsem, že tak sympatický policista nebude ve finále žádnou sviní, ale přesně naopak. Sice bych klidně bral, aby se zas kradlo, ale tenhle hon za pomstou já můžu. ()

Kubusta 

všechny recenze uživatele

Pozor Spoilers Bohužel musím říct, že první díl nové sezóny se vůbec nepovedl. Herecké výkony se mi zdály výrazně slabší; v dílu bylo spoustu nelogických nebo divných situací. Vůbec celá ta situace s pronásledováním syna v BMW - úplně náhodou jeli do stejného města, i když nevěděli, kam pojede; úplně náhodou zastavili na stejném náměstíčku, kde zastavil pronásledovaný, ale nevšimli si onoho BMW, i když bylo kousek vedle; při honičce, kde byl Lupin od BMW cca 300 metrů najednou BMW záhadně zmizí, i když se z cesty, kam BMW odbočilo, se prášilo jak za stádem buvolů - toho by si určitě Lupin nevšiml, když byl na onom úseku za pár vteřin..  Vůbec mi přišlo, že časově ty události moc nesedí + ta rvačka v baráku působila totálně uměle, že jsem jim to prostě nevěřil. No a k end scéně, kdy se onen zloduch (vypadlo mi jméno - Leonard?) pokusí zaživa upálit kluka v autě... to jako vážně? Taková scéna mi sedí spíš do seriálu jako Fauda (Izrael vs Palestina).. a hlavně k tomu neměl ani moc důvod? Divný...   S bídou 2 hvězdy. Doufám, že další díl bude lepší. ()

Reklama

Reklama