Reklama

Reklama

Lupin - Série 2 (2021) (série)


7. kapitola (S02E02)

(epizoda)
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, 2021, 44 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Hubert se domluví s Dumontem a nachystá na Assana, který je o krok napřed, nebezpečnou past. Na Hubertovy dveře pak zaklepe Claire. (Netflix)

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Assan zistí že Raul žije a za každú cenu ho musí dostať z Pellegriniho dosahu. Prevedenie: Konečne sa dostávame opäť späť na nôtu zlodeja gentlemana, a nastávajú veľmi zaujímavé a premyslené zvraty. Toto je ten dôvod prečo som seriál začal pozerať. 89% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický mustr toho, komu a čemu může nejen hlavní hrdina, ale i samotný divák věřit a komu a čemu radši ne. Já ale nejsem nijak zběhlý v předvídání děje a radši si ty i sebemíň šokující momenty dost užívám. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je tento díl hodnocený jako jeden z nejhorších, tak mě se líbil. Únos syna za něco stála a pátrání po něm taky. Jasně, Lupin zase přechytračil všechny, ale to se dalo čekat, nebo ne? ()

pistik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesympaticky serial, nesympaticky diel, nesympaticki herci. Najlepsie by bolo keby sa vsetci protagonisti mocno opili, sadli do auta a namierili si to rovno do Seiny. Aspon by serial skoncil druhym dielom a nemuseli sme sa bat, co sa zhovadi v dalsich dieloch ()

BIG.NINE.CF odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragikomedie pokračuje. Spoiler! Typek sedí v Audi, urve vnitřní zpětné zrcátko, nakonec rozbije boční spolujezdcovo okýnko. Zachrání kluka z hořícího auta, vrátí se do Audi a odjíždí. V Audi je zrcátko zpátky a okýnko netknuté. Kolegyni, která mu jela na pomoc, tak nedá vůbec vědět a ještě se minou na cestě a nikdo nezastaví. Do toho Lupin po směšném souboji v prvním díle záhadně spacifikuje policajta na záchodě a ještě uteče zbytečně přes střechu 🤣🤣🤣 Jako vážně?! Dál už nebudu ani pokračovat... ()

Reklama

Reklama