Reklama

Reklama

Lupin - Série 2 (2021) (série)


10. kapitola (S02E05)

(epizoda)
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, 2021, 50 min

Režie:

Hugo Gélin

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Scénář:

George Kay
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Assane a Benjamin vymyslí plán, kterému se žádný jiný nevyrovná – naverbují a perfektně utají komplice, který má pomoct dostat Huberta před soud. (Netflix)

Recenze (4)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celé finále bylo hrozně zvláštní. Po minulé epizodě jsme čekal víc. Lupin vyzraje nad všemi a za každé situace. To začíná být poměrně nuda. Celá zápletka s koncertem a nadací mi nepřišla v hodně zvolená. Tohle byla vyloženě nuda. Upřímně ani nevím, zda se vrátím ke třetí sérii, je to z toho zamotaný guláš, kdy vždycky víme, jak to skončí. Nicméně oceňuji výpravu tohoto posledního dílu, která se alespoň malinko přiblížila k začátku celého seriálu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Plán, ktorý má dostať Pellegriniho konečne za mreže sa postupne odhaľuje a ukazuje Assanove veľké majstrovstvo. Prevedenie: nakoniec všetky dieliky skladačky do seba zapadli a ja, ako divák som si mohol vychutnať prevedenie plánu Arsena Lupina. 95% ()

Reklama

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riešenie ako gentleman. No sice seriál skončil, samotný Assan to ma akože ukončené, ale v reálnom živote to tak nie je. Co s nim ďalej, hlada ho polícia, sud s Pelegrinym este neprebehol atd... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávané vyvrcholení, které si ale pravděpodobně dost věřilo, že může navazovat a s tím se musíme všichni smířit. Jestli bude mít Lupin ještě co vyprávět, je ve hvězdách. Ale určitě budu u toho. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během scény v koncertním sále zazní část Dvořákovy symfonie č. 9 e moll „Z Nového světa“. (Shayley)
  • V závěrečné části během koncertu Diop (Omar Sy) odzbrojí jednoho z bodyguardů stejným stylem, jakým to udělal Bruce Willis ve filmu Pátý Element (1997). Ošálí bodyguarda tak, aby si myslel, že má zbraň zajištěnou, a pak mu ji sám zajistí. (UncleMorty)

Reklama

Reklama