Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé MacKenziovi a jejich dvě děti žijící v Los Angeles, dostávají zprávu o úmrtí strýce. Ten jim odkazuje všechen svůj majetek včetně farmy na jihu afrického kontinentu. Rodina se rozhodne využít šance opustit velkoměsto a odlétá do Afriky, kde chtějí pokračovat ve vedení farmy na záchranu ohrožených zvířat. Nečeká je však snadný úkol. Musí opravit statek, který je v troskách, pečovat o zvířata a vyrovnat se s novým prostředím. Rodina se ale semkne a pokusí se pokračovat ve snu zesnulého strýčka. (oje)

(více)

Recenze (7)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že u tohoto seriálu je jedna hvězdička přidána z nostalgie. Ale stejně je to rodinné, občas humorné občas vážné s tématy, které se týkají Afriky (viz. Krvavý diamant TJA -to je Afrika) a nejen jí. Herecké obsazení hodnotíme zpětně a je zajímavé jací herci a herečky se tam ukázali. Většinu jsem neznal až na Steva Kanalyho alias Raye Krebbse z Dallasu. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál o americké rodince, která se přestěhovala na farmu do Afriky se S. Sommers (Krok za krokem) v hlavní roli. Jako dítě jsem ho žrala, bohužel ho od té doby neopakovali, takže jsem neměla možnost svoje hodnocení vylepšit. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Zlaté devadesátky - čili oblíbený seriál mého dětství, který pak už nikdy neopakovali. Tudíž nostalgie zůstává neporušena. Moc si z toho nepamatuju, ale vím, že nás to opravdu celou rodinu bavilo. Dneska už nic takového, aby se na to mohla koukat celá rodina nedávají - inu tomu se říká pokrok. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Seriál o americké rodince, která se přestěhuje do Afriky. Rodiiná oddechovka, která měla zapamatovatelné plus, exteriéry. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál, jsem si nedávno vzpomněl. Po shlédnutí pár dílů, jsem ihned začal hledat další ( a našel ! ) Takže u mně dobrý a dávám zasloužené 3 hvězdy, protože mně to bavilo i po těch letech. ()

Katka232 

všechny recenze uživatele

Jako dítěti se mi to moc líbilo. Jen škoda že dnešní děti tyhle seriály neznají. Bohužel od mých dětských let tento seriál nedávali nikde na žádném programu. Ale Skippiho budou dávat furt..... ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Ve své době vynikající seriál, který měl velkou myšlenku. Dost se mi líbily jednotlivé příběhy. Velmi rád na seriál vzpomínám. Jasně. Nyní se točí jiné seriály a jiné kvality. Ovšem pokud člověk chce prostě kvalitní seriál, nevyumělkovaný, někdy i naivní (jako pohádka) a jindy zase k pobavení, je to správná volba! :) ()

Reklama

Reklama