Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gladiátorská aréna smrti dychtí po další krvi. Dirk by mohl žít spokojeným životem, kdyby jeho přítelkyně novinářka nestrkala čumáček do jedné takové arény smrti v místním vězení, kde původně pátrala po důvodech neobvykle vysoké úmrtnosti vězňů. Tam ji totiž přes čumáček praští a její Dirk musí proniknout do basy aby svou přítelkyni zachránil. Svými údery zde po boku svalnatého Grunera přispěje i známý Odpadlík Lorenzo Lamas. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Este horsie ako mizerna jednotka, ale bohuzial horsie hodnotenie ako odpad sa tu uz dat neda. Oproti jednotke sa ilegalne zapasy presunuli z ulic do väzenskeho prostredia a Olivier Gruner to prichadza inkognito vyriesit. Ale hlavna devíza filmu: zapasy su otrasne natocene s mizernou choreografiou. Proste strata casu. Najzabavnejsie sceny: Olivier Gruner si v polovici filmu, aby sa zamaskoval vyholi hlavu, aby zvysok filmu nosil ciapku. Alebo Olivier Gruner, Jalal Merhi a Lorenzo Lamas sedia v jednej miestnosti a totalne trapnym sposobom sa snazia hacknut pocitac. A tak by som mohol pokracovat donekonecna. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Z podobných arénovek jsem už silně unavený. V roce 2002 už v produkci neměly dávno co pohledávat, takže z toho, co vidíme, je nám docela ouvej. Bojové sekvence působí dost neohrabaně až směšně, typicky videobéčkový scénář musí urážet každého, kdo mu své drahocenné minuty obětuje, takže se nekoná vůbec nic, co by museli fanoušci starých dobrých testosteronových kousků vidět. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

K vyholenému Grunerovi a "hrajícímu" režisérovi Merhimu přibyl "Odpadlík" Lorenzo Lamas, který zde ztvárnil náruživého kuřáka Maxe, a kvalitativně si pokračování Arény smrti také výrazně polepšilo.. Stále se nejedná o nic převratného, některé bojové sekvence působí stále dost neohrabaně až směšně, ale co lze také od akčního "céčka" z vězeňského prostředí čekat.. ()

Lord Fuck 

všechny recenze uživatele

No oproti jedničce je to trochu zlepšení, ale přesto je to průměrný akčňák pro kterej v 21. století už asi místo neni. A navíc téma vězeňskejch rvaček se objevilo už v mnoha filmů. ()

warhammer odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička je totální sračka ale tohle je snad ještě horší! Na to se nedá vůbec koukat. Atmosféra na hovno, stupidní kecy, totálně trapný neohrabaný bitky a herecký výkony jako z nějaký jeblý telenovely. Totální hnůj! ()

JackieBliz 

všechny recenze uživatele

Autoři se snažili o co? Pokud jim šlo o film do televize, který je jenom o násilí a pitomých nepřesvědčivých rvačkách z vězení - povedlo se, gratulujeme! Ale už to nezkoušejte! ()

Reklama

Reklama