Reklama

Reklama

Pojídač hadů 2: Msta

  • Česko Pomsta poživače hadů (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jack Kelly přezdívaný Žoldák kdysi patřil k členům elitní jednotky americké námořní pěchoty specializované na akce typu najdi a znič. Přestože je mistrem snad ve všech druzích boje a patřil k nejlepším členům jednotky, jeho metody byly natolik neobvyklé, že byl z armády propuštěn. Stal se policistou a vyhlásil válku zločineckým bandám a obchodníkům s narkotiky. Poté, co pomstil smrt svých rodičů a násilí spáchané na sestře, když v lesích amerického venkova vyhladil bandu uvedenou psychopatem Juniorem, zaměřil svou pozornost opět na obchodníky s drogami. Jeho cí-lem se tentokrát stává banda, která řeže drogy krysím jedem, což si vyžádalo životy už několika mladých lidí. Se svým tajným pomocníkem, zkušeným civilistou přezdívaným Speedboat bere spravedlnost do vlastních rukou a bez zaváhání zlikviduje jednu z tajných dílen, kde se drogy upravovaly, a drogového dealera, který nebezpečně říznuté drogy prodával. Společnost však pro jeho praktiky nemá pochopení a když Jack zabije už čtvrtého dealera, aniž by se obtěžoval se zatýkáním, ocitne se před soudem. Necítí se však vinen a po obhajobě, kterou jeho advokát považuje za jedinou možnou, skončí na psychiatrické klinice. Ani tady se však nehodlá vzdát svého boje. Rychle najde způsob, jak se z nedostatečně střeženého místa dostat a pak už každý večer uniká systémem ventilačního potrubí a vydává se do ulic k dalšímu boji proti drogovým dealerům a narkomafii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

choze 

všechny recenze uživatele

"TAKY BYS BYL PARANOIDNÍ, KDYBY PO TOBĚ VŠICHNI ŠLI!" Ani druhý "hadožrout" nezklamal a oplývá absurdním námětem (Lamas noc co noc tajně utíká z psychiatrické léčebny zabíjet drogové dealery), hýří krásně béčkovými nápady (duel v kolečkových křelech na střeše, minimaxy naplněné benzínem, bomba na záchodě) a srší humorem (scéna ve ventilační šachtě jako by vypadla z nějaké parodie ZAZ). Přesto se mi víc líbila jednička, hlavně kvůli lepším záporákům (obchodníci s drogami se na úchylné burany nechytají). Lamase nemusím, ale Vojcla Kellyho bych vzhledem k překvapivé kvalitě hadožroutské série označil za jeho životní roli. Ve srovnání s těmi srágorami co dnes točí JCVD a Seagal je tohle balzám a už se těším na trojku. To Falcor: zajímalo by mě kolik minut filmu jsi viděl (tvůj komentář se tu objevil už krátce po začátku filmu na Nově) a jak bys hodnotil skutečné Lamasovy sračky jako je třeba GLADIATOR COP. Jinak co se týče toho ostatními zmiňovaného drsného výrazu, osobně jsem si žádného nevšiml. Lamas se celý film jen potutelně usmívá a ani na chvíli se drsný být nesnaží, naopak je vidět, že si s komediální rolí perfektně tyká a je těžce nad věcí. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Šílená slátanina, která ale obsahuje i pár kouzelných momentů (souboj kriplkár, útěk ventilační šachtou). 30 - 40 % ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za těch poslednich dvacet minut, který me i celkem bavily. Jinak nehorázná nuda s minimem akce a žadnyma fightama. ()

Falcor odpad!

všechny recenze uživatele

Ti dobří (výrazem drsný Lamas, určitě nepřetržitě jedl před kamerou něco hořkokyselého) proti těm zlým (všichni ostatní nebo aspoň všichni padouchové kolem drog...hmmm) v příběhu explodujících papírových krabic, přestřelky dětsky dlsných dialogů a herecké křeče všech zúčastněných. Zkrátka něco pro Lorenza...jenž se při celé šaškárně musel cítit jako ryba ve vodě. ...Potupně přiznávám (to Choze), že jsem na hadožrouta 2 nechápavě mrkal jen do té doby, než jsem se slastně oddal spánku, snad toho nebudu nikdy litovat. Za Lamazův vrchol kariéry považuji jeho jednohvězdičkové poskakování po plážích Karibiku, takže hodnocení "odpad!" a očistný komentář, aby mi dal Lorenzo v noci pokoj. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je podobne ako predchádzajúce dielo iba hrubá vývraždovačka. Ale stále je to zábavné. 4/10 ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle si víc nezaslouží. Ta akce na začátku je spíš varování, že si budete muset na další počkat až na konec filmu. Jinak je to spíš takový úlet, souboj vozíčkářů je dobrý bizár. No spíš mne to přišlo víc jako parodie než akční. Tohle není ok. ()

Ceja 

všechny recenze uživatele

Film je samozřejmě odpadní, a Lorenco Lamas za mlada docela i nasiraci, ale hlášky z tohoto filmu jsou opravdu kvalitní... "Je lepší zasít sémě do lůna děvky než vystříkat se vedle..." ()

weasel.p 

všechny recenze uživatele

Nějaký béčkový kouzlo tenhle film určitě má..kdysi sem to viděl a líbilo se mi to, nedávno podruhé, už mi to přišlo trochu hloupější, ale pořád sem se bavil...Chtěl bych vidět i zbývající dva díly. ()

Reklama

Reklama