Reklama

Reklama

Pojídač hadů

  • Česko Požívač hadů (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mezi elitní speciálně vycvičené jednotky americké námořní pěchoty patří také oddíl pojmenovaný SnakeEater (Pojídač hadů), specializovaný na akce typu najdi a znič. Jeho členové jsou pověstní svou odvahou a neústupností, jejich akce patří nejen k těm nejnebezpečnějším, ale také těm nejlépe zvládnutým. I tady však platí pevně daná pravidla, která bohužel ne všichni členové jednotky v zájmu úspěšné akce ne vždy dodržují. Jedním z nich je Jack Kelly. Je sice mistrem snad ve všech druzích boje a patří k nejlepším členům jednotky, jeho metody jsou však natolik neobvyklé, že je jednoho dne z jednotky propuštěn. Stane se policistou a vyhlásí válku zločineckým bandám a obchodníkům s narkotiky. Pokud je to možné pracuje tento houževnatý samotář sám a tajně proniká do zločineckých skupin, které pak nelítostně rozbíjí a likviduje. Jednoho dne však jeho boj dostane podobu osobní msty. Jeho cílem se stane chlápek, který si říká Junior. Je to mohutný muž, venkovské monstrum posedlé násilím, žhářstvím a zabíjením, které má na svědomí vraždy, únosy, mučení a znásilnění. Když junior a jeho banda zabije Jackovy rodiče a unese jeho sestru, kterou brutálně znásilní, Jack se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou, vraha a jeho komplice najít a bez milosti s nimi zúčtovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

choze 

všechny recenze uživatele

Skupina nadržených dementních vidláků zamorduje ex-mariňákovi Lamasovi rodiče a unese jeho sestru, kterou drží v kůlně na chov, načež je Lamas vyřídí ve stylu McGyvera. Tak to je nářez! Nedávno jsem ve své recenzi na POSLEDNÍHO MSTITELE s Davidem Hasselhoffem velebil filmy o motorkářích a teď zase hodlám chvalořečit filmům o úchylných agresívních buranech. Když jsem si tohle Lamasovo rané telebéčko zabydlené spolu se dvěma jeho pokračováními na nejnižších policích videopůjčoven mezi AMERICKÝMI NINJI, KICKBOXERY a filmy se Cynthií Rothrock zapnul po půlnoci na Nově, viděl jsem to na levnou, rychle natočenou šaškárnu s několika trapně naaranžovanými pěstními souboji. Chyba lávky. Ten film je doslova narvaný nápady a navíc pojednaný s obrovskou nadsázkou, počínaje úvodní svlíkací scénou s odposlechem, přes narážku na Three Stoogees během hádky tří vidláků a zparodování vyzbrojovací scény z Komanda, kdy se Lamas před bojem holí rambo nožem, až po závěrečnou scénu se smrtícím kyvadlem z prcgumy naplněné hořlavinou. Lamas má solidní komediální potenciál, jen té akce mohlo být víc. Víc takových vymazlených béček a svět by byl hned krásnější. Režisér George Erschbamer má na svědomí i další dva "hadožrouty" a několik filmů s Dudikoffem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ty Lamasovi pasti a vychytávky s kondomem a s podlahou plnou bodců mě i celkem dost bavily. Na konci jsem čekal trošku větší masakr, ale i tak nemohu napsat, že by mě film nebavil ba naopak. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nedávno se mi do rukou dostala originální VHS kazeta s tímto "skvostem" vydaná u nás v roce 1990 společností Video 2000. Už anotace na obalu byla natolik debilní, že jsem očekával podobnou přiblblost i u filmu samotného - a vida, nemýlil jsem se. PS: film sice mocně působí na bránici, chvílemi jsem se u něho válel smíchy (za to ta 1*), ale silně pochybuji, že to byl tvůrčí záměr. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Obmedzenia tohto filmu, pokiaľ ide o herectvo, dialóg a plánovanie, sa dajú ľahko prekonať jeho dôsledným poskytovaním „hodnoty pre zábavu“. 4/10 ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

Fujtajbel totok. Njednej strane drsné a an druhej strane komédia. Neni to síce zlý nápad ale to by to režisér nejak musel spojiť do kopy aby to dávala zmysel. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách podprůměrný film, na druhou stranu ale člověk u něj nemůže říct, že by se nudil. Docela se divím, že si tímhle filmem Lorenzo Lamas nastartoval hereckou kariéru, protože mi jeho výkon nepřišel nic extra. ()

Reklama

Reklama