Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malého prímorského floridského mestečka zavítala na návštevu reportérka Jan Raines (Jo McDonnell). Objektom jej záujmu je vedec Dr. McNeil (Barry Nelson) a jeho výskum. Vedec chce pomocou rastových hormónov a experimentovaním s DNA urýchliť rast morských živočíchov a zároveň znásobiť ich veľkosť. Jeho cieľom je zaistiť ľudstvu alternatívny zdroj potravy. S prispením neďalekej jadrovej elektrárne, vypúšťajúcej odpad do mora, sa mu cieľ podarí v pohode splniť. Akurát, že kraby majú o fungovaní potravinového reťazca trošku netradičné predstavy... (beso74)

(více)

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Lehké zklamání. Čekal jsem že budou útočit obří kraby ale nakonec tu jsou spíše malý hajzlíci. A ne opravdu nechápu jak se někdo může bát krabů. Velcí kraby se ale taky ukážou ale až na konci což sice bylo milé ale pozdě. Naneštěstí je tu dost akce a ten feeling 80 let byl parádní. Příběh neexistuje a celý film je celkem hloupej. Škoda že monstra se tu ukáží opravdu jen sporadicky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych dál i o hvězdu výš, ale dělo se toho málo což je škoda mě prostě přišlý odporní, a zachránil to vesměs konec a sem rád že sem to vyděl souboj s obřím krabem byl slabší ale povedený. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Island Claws“ je takový příjemně brakový snímek, který zapadl, asi celkem zaslouženě, ale pro fanoušky brakového hororu je to film, který je může příjemně potěšit, pokud přijmou horší kvalitu obrazu a celkově jednodušší pojetí. Jestli ale chcete vraždící kraby, dostanete vraždící kraby. A možná se na tahle jinak celkem roztomilá zvířátka začnete dívat jinak. Ne, jasně, z jejich klepet jde strach vždy. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto je modelový príklad hororu, ktorý celí svoj rozpočet minul na model monštra ktorý sa objaví iba v poslednej štvrť hodine. Aj keď sa hodinu naťahuje všetko čo sa len dá mňa to v podstate bavilo. Išlo o klasický ECO príbeh ktorý do tohoto žánru nepriniesol absolútne nič originálne. V elektrárni, ktorá stojí pri neďalekej dedinke kde sa chlapi živa lovom krabov, príde k nehode. Výsledok je ten že nejaká gebuzina vytečie do rieky. Vedci najprv zo začiatku tvrdia že nejde o život ohrozujúcu látku a prírode nemôže uškodiť ale keď začnú miznúť ľudia bez stopy a po dedine domáci nachádzajú svoje obydlia spustošené, začnú hlavný hrdinovia cítiť nebezpečenstvo. Viem, je to béčko ako remeň ale záverečný súboj s 5 metrovým krabom ktorý vydával zvuk ako zmutovaný lev, ma proste bavil. Na to že sa nehýbal nejako obratne to bolo pekne postrihané. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Premnozene kraby robia neplechu ludom. Zaverecny obrovsky krab velkostou domu dal dobre zabrat braniacim ludom. Krab bol nudny a nejavil ziadne znamky pohybu, len sem tam maval klepetami ako by sa s niekym lucil a stale postaval na jednom mieste. Sem tam nieco znicil na dome a raz chytil do klepeta jednu obet. Strielajuci muzi pobehovali okolo neho ako splaseni a strielali do neho bez ziadneho efektu. Nakoniec jeden z nich zobral do ruky nejake drevo z ktoreho si vytvoril ostep a vyskocil mu na chrbat a pichal ho do oka ako zmyslov zbaveny :) Krab dlho neodolal a podlahol mu. Viac boli zaujimavsie tie male kraby aj ked skoro nic nerobili dokopy. ()

Reklama

Reklama