Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shakespearovo Zkrocení zlé ženy je motivem, který najdeme snad v každém druhém filmu. "Zlou ženou" v této černošské komedii je Eva, spolubydlící tří volnomyšlenkářských playboyů, která jim, mírně řečeno, kazí jejich divoké večírky a schůzky s holkama. Takhle už to dál nejde, řekne si jednoho dne povedené trio, rozbije prasátko a zaplatí profesionálnímu lovci žen. Když Evě najdou chlapa, možná přestane být tak zapšklá, že následuje neplánovaná láska a happyend, o tom jste se už mohli přesvědčit na plátně tisíckrát. Ani tentokrát tomu nebude jinak, ale jízdu po předem položených kolejích vám osvěží "černošský" přístup plný perlivých hlášek a neokoukaných herců (tady spíš raperů). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Občas mívám chuť na nějakou tu romantickou pohádku a celkem nic nemám proti té o sesterském teroristickém kvartetu, které mělo pouze tři milující podpantoflové partnery a ta nezadaná obětavě řídila životy všech. Příchodem profi svůdníka je sice další děj jasný daleko do budoucnosti, ale navykání Evina poněkud málo rozpohybovaného lůna na častou přítomnost ztopořeného vetřelce, mne příjemně pobavilo. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ježiš to byl slaďák a ten úžasnej konec snad na Manhattanu?:-) Na druhou stranu Eva (Gabrielle Union) však byla kouzelná o tom není pochyb:-)! ()

waska 

všechny recenze uživatele

Nebýt Gabrielle Union, snad bych to nedokoukal. Další přiblblej slaďák s debilním koncem. Hvězdu navíc, že jsem se občas zasmál. ()

klasik79 

všechny recenze uživatele

Pořád dokola... seznámí se proto aby něco něco ale nakonec se zamilují už jsem to viděl na sto způsobů ale stejně mě to baví ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní kousek v tomto žánru. Jak je v tomto žánru časté - první třetina filmu, ve které se rozdávají karty a kdy to mezi postavami ústřední dvojice patřičně jiskří, slibuje mimořádnou zábavu. A jak je také smutným pravidlem - po přechodu do "otevřeně zamilované fáze" se snímek propadá o dvě hvězdičky. Výborná Gabrielle Union jako nekompromisní Eva dostala ze své role 100% možného (skvělá mimika, její na*rané scény jsem si opravdu vychutnal). 60% ()

Reklama

Reklama