Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá dvojčata Kylie a Taylor Hunterovy jsou čerstvými držitelkami řidičského průkazu, z čehož se radují nejen ony, ale i jejich kamarádi a kamarádky, neboť se jim nabízí další varianta zábavy - tentokrát na čtyřech kolech. O to větší radost mají, když k narozeninám od rodičů dostanou červený kabriolet. Za půl roku na to se Kylie a Taylor společně s Jenn, Lyndi, Dannym, Samem a velkým jedlíkem Toastem vydají na cestu do Salt Lake City, kde právě probíhá zimní olympiáda. Vyjeli dvěma kabriolety, v jednom děvčata a ve druhém kluci. Vše je - jak se zdá - perfektní. Pak ale nastanou nečekané komplikace a není jasné, zda se Taylor a Kylie dostanou vůbec někdy ke svému cíli na zasněžené sjezdovky, natožpak jestli tam budou tam včas. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Marty1905 

všechny recenze uživatele

Krátké zhodnocení bude asi toto: Viděl jsem již od těchto sester více filmů takže mám co porovnávat. Tento film byl od nich nejméně záživný a také nejméně smyslupný. Jediné klady které jsme na něm viděl bylo to, že si našli novou kamarádku do party a že tato výprava celou jejich partu stmelila. Děj byl místama zmatečný a nikdo nemůže mít tak extrémní smůlu jako byla prezentována v toto filmu takže zde to opravdu přehnali. Dávám proto jen dvě stárs a myslím že na více ten film neměl. ()

Greenpeacak odpad!

všechny recenze uživatele

Komentovať to hádam netreba. Dlhé roky zbytočného natáčania filmov sestier Olsenových, ktoré hádam bavia iba meštianske dievčatká, ktoré sa nehorázne nudia a nemajú čo na práci. Divím sa režisérom, že sú ešte po toľkých nevydarených snímkach schopný natáčať ďalšie, ktoré akurát tak zvýšia ich doterajšie straty. Hold, možno to má úspech v Amerike, ale dovolím si povedať, že v ČR a SR to veľký ohlas nemá. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle dvojčátka disponují neuvěřitelnou obchodní zdatností a rok co rok americký trh zaplavují infantilními komediemi (cílová skupina může být tak 8 – 12 let), ve kterých prostřídají desítky hadrů nejprestižnějších značek, prohazují stupidní věty a ponaučení („láska je všechno“), neustále se něčemu tlemí nebo prožívají svá „trápení“. I v tomhle případě primitivní příběh s minimální zápletkou mi dělal společnost u sobotní snídaně a světe div se, nezaskočilo mi.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co na to říci? Jestliže jsem ohodnotil dvěma hvězdičkami film Výlet do Paříže, který měl alespoň nějaký místy i smysluplný děj, tak tady musím hodnocení snížit na jednu hvězdičku, protože tohle bylo mnohem, mnohem slabší. Neříkám, že tu nebyl děj, ale ten děj prostě nedával smysl a jak mám tyhle dvě holky rád, tak tohle byl děsný propadák. Jasně, splnilo to účel nenáročné oddechovky, ale to je tak vše. Navíc jsem se několikrát přistihl, že sleduji čas a počítám, za jak dlouho film skončí. A pokud toto u nějakého filmu dělám, tak už je to zarážející. Scénář nedával naprosto žádný smysl (no ukažte mi někoho, kdo si vyjede na dovolenou a dostane se tam až na nějaký čtvrtý nebo kolikátý pokus a navíc má vůbec na tolik pokusů finance, už tohle, tedy hlavní dějová linie, nedávalo podle mne smysl, co teprve zbytek filmu). Prostě a jednoduše další film, který si produkovala dvojčata Olsenovy aby měla další zářez ve své filmografii, a podle toho to také vypadá. Ale přesto dávám jednu hvězdičku, protože jistou slabost pro holky mám a ona slabost mi nedovolí jít do hodnocení "odpad!", jelikož to by bylo už velmi kruté. Takže jedna hvězdička a budu doufat, že film Výzva, jež nám jako další v pořadí nabízí TV Prima, se povedl přece jen lépe... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Olsenky už vyrástli a nebudú účinkovať v podobných filmoch, lebo filmy takéhoto typu sú príšerné ohavnosti. Niektoré Olsen filmy sa fakt radia medzi najhoršie filmy na svete. Zopár pekných záberov film nerobí filmom. Je to úplna zbytočnosť určená pre veľmi malý okruh publika. Pre starších ako 12 rokov je tento film takmer nestrávitelný. 18% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v italském Římě a v USA v nevadském městě Las Vegas, kalifornských městech Los Angeles a Oxnard a hlavně v Salt Lake City. (Terva)

Reklama

Reklama