Reklama

Reklama

Nebezpeční vetřelci žijí mezi námi. Jejich počet narůstá, žijíc nerušeně mezi lidmi, chystají vyhlazení lidstva. Jejich plán se jmenuje Pekelné horko a už začal běžet... Obviněn z vraždy svého partnera, policista Billy Sabbath (Boyd Kestner, „Generálova dcera“) byl právě odsouzen. Avšak Billyho zatčení je pouze zástěrkou. Vládní agent (Tim Matheson, „West Wing“) potřebuje Billyho pro tajné komando, které bylo sestaveno na boj proti vetřelcům, kteří vypadají jako my, disponují nadlidskou silou a mají smrtonosný plán - první jarní den vypustí milióny much infikovaných hyper-toxickým jedem. A než se Billymu podaří jejich operaci překazit, lidstvo si prožije na Zemi pekelné horko... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, mě to zas až tak otřesné nepřišlo. Musím se však přiznat, že jsem očekával mnohem větší zapojení zabijáckých včel, než se mi nakonec dostalo. Přestože jde o lehce podprůměrné sci-fi, tak se na tenhle film podívám klidně znovu. ()

c.tucker odpad!

všechny recenze uživatele

Příjde mi to příšerně neduchaplné béčko, které strašně nehorázně sráží scénář i vše ostatní. Dlouho (asi 15 minut) jsem se snažil pochopit hlobší myšlenku filmu, ale nakonec jsem zjistil, že tam žádná není a ani nebude. ()

Reklama

Dr.Abe 

všechny recenze uživatele

Všichni píší odpad.....Na co ste koukali? Na obálku časopisu. Z hlediska sci-fi je to super námět a výborně zpracovanej film. Ba naopak bych řekl originální když použili celkem dosti přítomnou metodu a vše zařadili do současnosti (zřejmě i pro zjednodušení efektů a exteriéru. Mě to rozhodně sedlo. Ti co se koukli na hodnocení a hnedka to odpálkovali, vůbec nevědí o co příchází.... ()

5150 

všechny recenze uživatele

"Mučili Tě někdy?" "Jen sousedi když si pouštěli Backstreet Boys..."____Koukatelné béčko, které vykrádá nápady z řady filmů (Lundgrenův ČAS POMSTY, MATRIX, atd.), ale i díky tomu vcelku pobaví. Nechybí mu totiž dostatek akce a trocha speciálních efektů a hlášek. Škoda jen, že se bere tak smrtelně vážně... Herci jsou až na Tima Mathesona neznámí a vcelku odvedli slušnou práci. Vadil mi snad jen ten přehrávající záporák s copánkem, který zřejmě nepochopil v čem hraje... Bohužel těžce k zemi PEKELNÝ ROJ sráží zejména debilní scénář. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama