Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beauty blogerka Alexa Landry (Korrina Rico) mala len jeden strach, plastickú operáciu. Nakoniec musela čeliť tomuto strachu, keď ju so svojimi priateľmi uniesol doktor Cunningham (James Allen Brewer). Vyšinutý plastický chirurg, ktorý je posadnutý skrášľovaním svojich obetí. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu ná(řez) nebyl. Incision, se snaží napodobit známější násilné Horory, ale vůbec se mu to nedařilo. Je to takové amatérské, Gore digitální, scénář ohraný, občas dost debilní, herci se chovají jak tupouni, navíc ta první dvacetiminutovka (alá telenovela) snad byla přehlídka bohatství někoho z tvůrcu, nebo co ? Jediná scéna se mi líbila a to ta, jak vyleze frajer z vany plné ledu a zjistí, že nemá nohy, to bylo docela drsný.  Každopádně, tohle by mě možná oslovilo před 15 lety, dneska fakt ne. (8. hodnocení, 1. komentář) ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Beauty bloggerka Alexa z tohto prelomového diela svetovej kinematografie pripomína výzorom reálnu beauty youtuberku Taru (tarayummy), ktorá je rovnako prelomová vo svojej kategórii. Film je ťažká nuda, prakticky tu nie je ani čo hodnotiť. Ani scenár, ani herecké výkony, trochu kamera, celé je to zúfalo zle pozliepané, uťahané, herci nepresvedčiví, milionárov-zbohatlíkov hrajú podivné typy, ktorým sa to nedá veriť, nevytvoríte si k nim absolútne žiadny vzťah. Za kameru 5%, ani tá nie je nejaká svetoborná, len na tomto smetisku vyniká, lebo by tu vynikalo čokoľvek trochu normálne. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já nevím. Zpočátku šílená nuda, pak malé zlepšení, ale celkově hodně pod průměr. Dvě tři silné scény to nenapraví, a tak můžou být tvůrci vděčni za tu dvacítku a hodně mi za ni děkovat.  Mimochodem James Allen Brewer byl skvělý slizoun. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak chaoticky natočený film se vidí málokdy. Ženská je těhotná a jde na návštěvu ke kamarádům ti jí chtějí přehrát nový singl akorát ztratily notebook kde je nahraný . Tak zapnou trasování notebooku a zjistí, že je kdesi v jakémsi baráku (jak se tam dostal nevíme a ani se to nezodpoví) pošlou tam maníka co to měl hlídat  a je taková děvka pro všechno jak se říká ten tam dojde a zmizí pak tam jdou oni za ním a zmizí taky. Problém je v tom, že pokud se těšíte na nějaký masakr   nedočkáte se jsou zde uříznuté nohy a ruka a uříznuté oční víčko a rty jinak nic navíc trojice (později čtveřice) těch co to dělá jsou hodně neschopní kluk všechny pouští na počkání jen díky tomu, že mu slíbí, že si s ním zahrají  házenou  druhý je jakýsi retard co je hodně neschopný a třetí hlavní doktor moc prostoru nemá pak už je zde jen ženská co se tu objeví zhruba 5 minut  . 40 procent Pusťte si radši American Mary případně všechny Lidské Stonožky (jsou to 3 díly) nebo Hostely (taky 3 díly). ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Banda skrachovanych hercov,ktorych vykony su na zaplakanie v poje*anej telenovele,ktora sa snazi tvarit ako horor,ale vyznie to ako nevydarena komedia,bez pretacania nemozne dopozerat...:-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama