Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark bez otce jen těžko zvládá ubránit město proti invazi z jiné dimenze, proto spojí síly s týmem náctiletých superhrdinů. (Prime Video)

Recenze (8)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mark objevuje své schopnosti a přidává se do týmu mladých superhrdinů. Epizoda možná měla trochu repetitivní zápletku, ale posloužila opět k ukázce jak schopností tak především motivu hlavního padoucha. A navíc ještě ke konci jen tak ledabyle přivezla genocidu jedné rasy. Děj zatím jede bez zaškobrtnutí. Mark není otravný náctiletý, ale kluk, který se musí vypořádat s neortodoxní situací. Přitom dělá to nejlepší co může. ()

fotograf44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, funguje to. Musím říct že po DC a Marvelu je tu něco co vážně stojí za to. Ten koncept je dost dobrý. Druhý díl už má méně filozofie zato více akce. Společnost hledá nové hrdiny zatím co na zemi útočí haldy mimozemšťanů a mladý invincible ( už ne superman junior, protože superman je proti němu břídil), se začíná rozkoukávat a najde si i pár přátel a vzniká jeho první superhrdinský tým. Pokud si seriál udrží podobné tempo a stejnou dávku překvapení a napětí, bude to stát fakt za to. Spoiler: moc Omni mena je fakt úžasná,ale spíš je zajímavější jeho charakter Superman je suchar Omni je normální sociopata co si dělá v ,,zájmu,, lidstva co chce. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama