Reklama

Reklama

Children of the Corn

Trailer 1

Obsahy(1)

Film popisuje události, které vedou k masakru dospělých v malém městečku v Nebrasce jejich dětmi poté, co dospělí svou nezodpovědností zničí úrodu a budoucnost dětí. (bianci)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

maddy 

všechny recenze uživatele

Ak by sa dala nejako vizualizovať spackaná kariéra, filmografia Kurta Wimmera by bola ukážkovým príkladom. Režisér skvelého Equilibrium, ktorý si následne na dlhé roky zavrel dvere do Hollywoodu ultra prepadákom Ultraviolet, až sa o dlhých štrnásť rokov neskôr pokúša o comeback s tisíc-a-prvou variáciou na Kukuričné Deti. Nie, to skutočne nie je zlý vtip, ale realita a tak dostávame ďalší zárez do tej najhoršej hororovej série, ktorá si z nejakého dôvodu vyslúžila už desať filmov, z toho väčšina sa na CSFD nedostala nad 30%. A rovnako neslávny prípad je aj táto nová variáca plná otrasného CGI, lacného vizuálu, smiešneho gore, podpriemerných hereckých výkonov a vlastne všetkého načo si divák spomenie. Nové Deti Kukurice vyzerajú presne ako tie filmy, ktoré v 90. rokoch išli rovno na video a všetci sme dopredu tušili ich (ne)kvality. Kurt Wimmer si však povedal, že podobné hororové Céčko skúsi natočiť aj v roku 2020 a resuscituje ním svoju kariéru, LOL. CELKOVO: 2/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V prvom rade si treba narovinu povedať, že ani originál z 84´ rozhodne nie je žiadnou kultovou záležitosťou v rámci týchto poľnohospodárskych hororov, pričom kadejaké rímejky, prekuele, sekuele a iné varianty lacných náhrad už tak lacného prvého pokusu, ťažko naplnia nejaké očakávania. Kým to nedostane grády v podobe poriadneho gore, alebo pochmúrnu, serióznu atmosféru, vždy to dopadne ako len ďalšia pičovina mimo plátna. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

X tá variace Kukuřičných dětí a ani tentokrát to moc nevyšlo. Pokud pominu laciné efekty kterých zase tolik nebylo, tak to mělo relativně slušnou technickou stránku. Celkem vyšel i casting, přičemž zlá holčička byla fakt na bombu a přál jsem jí vraždu, smrt, zabití pokaždé, když nasadila ten svůj samolibý ksichtík. Ale to je tak všechno. Jinak tu bylo příliš prostojů, které diváka nutí všímat si zjevných blbostí a idiotského chování dospělé populace, která se nechala terorizovat bandou harantů. Každopádně tahle látka je asi prokletá a jakýkoliv návrat k ní je podle mého zbytečný. 35% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prvý krát naplno vidíme "prequel" o vzniku Kukuričných detí, potenciál ale ostal nevyužitý. Remeselne je to celkom obstojné, na rozdiel od Runaway je tu požehnane kukurice, ale pravdaže je to každou minútou väčšia a väčšia konina. Odohráva sa to v mestečku (nie je to Gatlin), kde žije asi tak 30 ľudí, z toho polovica sú dospelí muži a druhá polovica deti, dialógy sú miestami spektakulárne zlé (zasadnutie v town hall) a mladá kňažka je smiešna a chýba jej vierohodná motivácia (Izák bol aspoň autentický fanatik). ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Greta Thunberg: The movie, aneb nasraná holčička likviduje všechy kolem. Ničím výjimečná, ale zábavná a řemeslně slušně odvedená adaptace, která zaslouží uznání za slušný herecký výkony dětí. Ta holčička v hlavní roli mě sice nebetyčne srala, ale zároveň musím uznat, že hrála super. Co film vyloženě kazí, jsou naproto zbytečný digitální efekty, včetně kukuřičnýho démona, bez kterých bych se klidně obešel. Spíš to působí tak, že potom, co producenti film režisérovi sebrali, nacpali tam tyhle CGI debility, aby uspokojili náctiletý děcka. Celkově to ale jako hororová jednohubka není zlý. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen už v roce 2020, ale vydán byl až po třech letech, tedy v roce 2023. (Kudly4)

Reklama

Reklama