Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov

(TV film)
  • Velká Británie The Inspector Lynley Mysteries: Well Schooled in Murder (více)

Obsahy(1)

Elitní soukromá škola. Místo, kde se prominentním synáčkům z prominentních rodin - za přiměřeně vysoký obolus, pochopitelně - dostává patřičného vzdělání, ale i místo, kde bývají vystaveni drilu ne nepodobnému tomu vojenskému. V jeho důsledku pak ovšem mezi nimi vznikají přátelství na život a na smrt... Takovou školou kdysi prošel i lord Lynley. Jeho osobní zkušenosti s podobnými institucemi jej tedy přímo předurčují k nasazení na případ, jehož stopy vedou do soukromé chlapecké školy Bregdar Hall. Zkušenosti seržantky Haversové s tímto druhem školství jsou ovšem nulové - nepočítáme-li krátký pobyt v soukromé polepšovně. Přesto však - nebo možná právě proto - může být její účast při řešení vraždy jednoho ze zdejších studentů přímo neocenitelná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Skvělá atmosféra, perfektní herci, úžasná odpočinková záležitost. Tenhle seriál miluju už teď a je to fakt neskutečně zábavná záležitost se zajímavými případy navrch. Takže typická Anglie, kterou mám tak rád. A tenhle případ je hodně fajn, prostředí školy nikdy nezklame, navrch něco z Lynleyho minulosti a sledovat jeho vztah s Haversovou je prostě nádhera. Super a těším se na další díly. 75%. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Mladinký Superman! Mňam! Jinak klasická anglická detektivka. Lynley mi trochu připomíná mého milovaného Dalglieshe. Některé pozdější příběhy mám ale raději. 70% ()

Reklama

Reklama