Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tai, Matt, Sora, Izzy, Mimi a T.K. byli na letním táboře, když náhle začalo sněžit... a otevřela se brána do digitálního světa! Společně potkávají několik přátelských příšerek - Digimonů - se kterými se pak vydávají najít cestu zpátky domů. Podaří se jim však překonat všechny překážky, které na ně čekají a porazit zlého Devimona? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Daleko lepší než vykrádající pokémoni (myšlenka digimonů vznikla daleko dříve). Krom celkem pěkné animace a tradičních demoralizujících bitek rozkošných zvířátek s očima jak melouny je tu taky ústřední motiv boje dobra se zlem (narozdíl od pokémonů, kde trenéři bojují jen pro zábavu), který je překvapivě zpracován docela příjemně. Zkrátka i Digimon patří mezi japonskou vymývárnu dětských mozků, ale ze všech zástupců tohoto nehezkého odvětví u mě svou nenásilností a sympatičností vyšplhal až na tři hvězdy (tedy tak 5 z deseti...). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Degen jsi ty, degen je on, a je tu s námi Digimon! Je mi jedno, jestli byl dřív Pok nebo Dig - mně tohle působilo utrpení, a představa, že děti budou krmeny představou, že tohle je anime, se ani nedá slovy popsat. Jméno Mamoru Hosody, který později vytvořil věci jako Summer Wars a Časem skákající děvčicu, mě ovšem varuje, že původní - Američany nepředžvýkaná - verze nebyla asi úplně o ničem, ale věřte tomu, když je to něčí prvotina, a potřebuje v první řadě přesvědčit, že zvládne kočírovat animátorský tým. Navíc se tu mám vyjádřit k tomu, jak mě bavilo to, co jsem viděl, a to jsem udělal ve druhé větě. 20% a zakázat v zájmu zachování rovnosti s dalšími roztomilými bojujícími zvířátky. ()

gouryella odpad!

všechny recenze uživatele

Až dosud jsem za nejhorší animovaný dětský seriál považoval Pokemony, ale omyl - toto je to pravé dno dětské zábavy. Nikdy více. ()

May 

všechny recenze uživatele

Digimoni .. chabý odvar Pokémonovké legendy avšak i přesto daleko lepší než všichni tvrdí. Vždyť je to tak originální! Parta dětí se ocitne ve světě, kde musí bojovat s digitálníma příšerkama silou vlastních digitálních příšerek! Nechápu, jak něco takového může někdo neocenit. Je sice pravda, že Digimoni nejsou ani zdaleka tak nádherně pestrobarevní jako jejich předchůdci, ale kouzlo pouští, pustin a zašedlých plání pod vlivem hlavního digitálního bosse.. má tak trochu taky něco do sebe (: ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokémony jsem jako malý snesl, ale Digimone rozhodně ne. Trapný pokus o dětský seriál, který bych nedopuročoval radši nikomu bez rozdílu...... ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kopie Pokémonů. Navíc o dost horší. Starý dobrý Pikachu je oproti tomuhle k nezaplacení. Lhal bych, kdybych řekl, že jsem na to, když mi bylo sedm až osm, nekoukal, ale vyrostl jsem z toho brzo... A narozdíl od Pokémonů necítím při pohledu na fotky žádnou nostalgii. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

No tak pokémony jsem měl teda mnohem radši. Co je původní sice nevím, ale dle roku výroby jsou pokémoni starší. Ty potvory dokonce mluvily lidskou řečí a dost mě štval fakt, že z těch prcků se najednou staly neuvěřitělně velký a zákeřný potvory a pak se jako mávnutím proutku změnily zas na ty pišišvory. Jako hodnotím 1* za nápad (ale o kopírování by se rozhodně dalo polemizovat). ()

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Pokemon ANO, Digimon NE. Tohle mě už prostě nedostalo. Navíc to bylo snad úplně o tom samém. Takže ne, díky, jednou to stačilo. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečná zrůdnost. Ani sebenižší věk, ani absence horní poloviny těla, dokonce ani příslušnost k menšinám neomluví jiné hodnocení, než totální a definitivní odpad! ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

DIGI hnus. Jak jen něco tak příšerného můžou pouštět malým dětem. A to máme mraky původních kvalitních českých seriálů. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Digimony jsem neměl nikdy rád. Už v dětských letech jsem po prvním dílu poznal, že je to hrozná pičovina. Slušně bych Digimon označil za ,,Silně nepovedenou kopii Pokemon." Slovo silně bych prosil 2 x podtrhnout, vytučnit a červeně vybarvit. Nic bližšího napsat nedovedu, protože si pamatuji z celých digimonů pouze to, že se mi nelíbili, detaily po mne nikdo nemůže po tolika letech chtít. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

První část je mistrovské dílo za pět hvězdiček,jakmile ale nastoupí ta druhá část s těma černejma věžema a smrady(název druhé generace vyvolených)tak to fakt klesne do megaodpadu. ()

Reklama

Reklama