Reklama

Reklama

Chris Rock: Bring the Pain

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (8)

casioa.... 

všechny recenze uživatele

"Who´s more racists? Black people or white people?"-ďalší tráj na odľahčenie napätia, od Chrisa "Skalky" :D I like black people-but I don´t like niggers---súhlas s Chrisom, a samozrejme: nigger´s love to keep it real-real dumb.... If you wanna save your money, put ´em to your books, ´cause nigger´s don´t read :D //////////////////////////////**************/////////////////A nedá mi nedoplniť, že tak ako v každom kúsku, aj tu Chris povie niečo, čo možno nazvať pravdou s veľkým P, tentoraz to bude o ženách (tak sa neuraz, ale zabil to, a poriadne pravdivo :) Veta, ktorú od ženy bude muž počúvať hádam azda možno snáď, "až do konca vekov"-I KNOW YOU DID IT, JUST ADMIT IT (Viem že si to spravil, len to priznaj :)))-////////////////////////////////*****************////////////////////////////// ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Pre mna zatial najslabsia cast, co som videla, ale aj napriek tomu nenormalne vtipne. Ini komici by aj za Chrisovu slabsiu chvilku urcite vrazdili od zavisti :) ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Uřvaný Chris Rock je tak hlasitý a teatrální, že jsem si připadal, jako na černošském kázání v kostele. Fuck = Hell Yeah, Shit = Hallelujah. Hlučný záprdek, který se naváží i do vlastních černých řad. Rozlišuje afroameričany na černé a negry. Nadává, pomlouvá a seká na všechny strany. Je vtipný a sympatický vypravěč. Naváží se do politiky, domácího násilí, rozvodů atd. Těším na jeho další věčně stěžující vystoupení, protože má v sobě velkou energii. Dokáže diváka naladit i na vážná témata, která by jinak neakceptoval. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Tato komediální sestava udělala z Chrise Rocka celostátní hvězdu prvního formátu, poté co odešel v roce 1993 ze Saturday Night Live. Největší pozornost samozřejmě přitáhl kontroverzní a brilantní kousek Niggas vs Black People. Bring the Pain patří ke klasice, až už to jsou kousky jako: Marion Barry, O.J. nebo "platonic friend". Chris Rock je prostě jednička a jeho šťavnatý humor nemá konkurenci. ()

Zajímavosti (3)

  • "HBO vězeňský speciál", na který Rock naráží s "chlapem míchající salát" byl dokument s názvem Prisoners of the War on Drugs. (c.tucker)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět, jak si Rock potřásá rukou se svým bratrem Tonym. (c.tucker)
  • Název speciálu je odkaz na hit Method Mana z roku 1994 "Bring the Pain". Method Manovi je poděkováno v závěrečných titulcích. (c.tucker)

Reklama

Reklama