Reklama

Reklama

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně asi nejhorší ale zároveň nejakčnější ze všech Tarzanů natočených v dávných let. Tentokrát se tu objevý v roli Tarzana Gordon Scott který sice není tak svalnatý jako jeho předchůdci ale má daleko větší charisma. Navíc tu chvíli hraje Crothers ale i tak je film šílená kombinace akce, přírody a love story. Na filmu se podílelo nikolik tvůrců a je to dost vidět protože je to míchanice v které se ani prase nevyzná. Akční scény jsou sice fajn ale výplň mezi tím je nuda a šeď. Jak jsem již řekl jeden z nejslabších. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných Tarzanů, kdy možná máte pocit, že se pořád něco děje, ale dějově už je to tak neoriginální, že vás to ani nemůže bavit. Jako ono je hezké, že se Tarzan staví na stranu zvířátek, ale ono to už v podstatě není o ničem jiném. Lovci zlobí, Tarzan všechno napraví. Je to příliš opakující se a tím nudící. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Škoda, že scenár je naivný aj na béčkový seriál, nie to ešte film. Inak príbeh ničím neprekvapí, vlastne už iba vykráda niektoré z predošlých dielov - lovci a korisť, ktorú chcú chytiť za každú cenu. V tomto je síce aj zmienka o údajnom stratenom meste a poklade, ale je to len taká symbolická vsuvka. Tvorcovia asi zabudli, že Tarzan v raných filmoch zvykol pušky lovcov rozbíjať či hádzať do priepasti, teraz ich však akosi toleruje. No, ešteže to má krátku stopáž a typický divák od dávky dobrodružnosti od toho veľa neočakáva. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dost možná nejhorší Tarzan. Scott neumí nic, jen se tváří jako Tarzan. Akce tu je možná požehnaně, ale celý to je nudný až běda. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto už je ale fakt nuda. Veď v tom Tarzanovi sa prakticky už nič nedeje. Scenáristicky na úrovni poslednej telenovely a nič nové sa do tejto série už nevnáša. Asi aj to bol dôvod, prečo už onedlho skončila. Aj keď sa Gordon Scott ako chce snaží, už to proste neutiahne a Jane nevýrazná. 40 % ()

Reklama

Reklama