Reklama

Reklama

Černá studna

  • Indie Kaali Khuhi
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Duch, který nemůže dojít klidu, prokleje vesnici, kde lidi dřív zabíjeli holčičky hned po porodu. Osudy všech má teď v rukou desetiletá dívka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Prekliata osada a duch, to znie na prvý pohľad celkom sľubne, ale napokon v tom filme nebolo nič, čo by ma aspoň trochu nabudilo. Dokonca som sa pristihol, že som pri tom zadriemal. Nejaká atmosféra sa občas objavila, ale to tiež len vďaka tomu, že tam snáď trištvrte filmu prepršalo. A asi aj jediné, čo si divák môže zapamätať, je ten dážď. Podpriemerný, sledovateľný, neurážajúci, ale súčasne dosť nudný indický pokus (Indonézia ma zatiaľ baví viac). ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Indická duchařina o prokleté vesnici a duchovi který tam řádí. Prostředí fajn, atmosféra místy taky ujde, ale o žádný zázrak se tedy nejedná i když na druhou stranu to je docela koukatelné. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Čo o tomto filme povedať ? Atmosféra sa občas podarí. Ale ako horor úplne zlyhal po každej stránke. Ducharina kde sa ducha nebojím ani trochu. Ale snaha sa cení. Film je dobré si pustiť pred spaním ako slušné ASMR keďže 2/3 filmu prší. Celkové hodnotenie za mňa je 10%. Komu ho odporúča? Asi každému kto hľadá v horore dobre ASMR a nič viac . Inak neodporúčam. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Bylo to takové jiné, takové indické. Prostě se všichni chovali jinak, než jsme zvyklí, prostředí bylo jiné a příběh byl taková pohádka pro dospělé. Dalo se. Nic jsem od toho nečekal a přesně to jsem dostal. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama