Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přestěhujte rodinu žijící v nejchudší čtvrti do luxusní vily mezi horních deset tisíc. Co se bude dít uvidíte. Stojí to za to... (Flash Home Video)

Recenze (21)

progression 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela povedená nizozemská komedie, která (myslím) pobaví více než zdejší celkové hodnocení nasvědčuje. Přehlídka netradičních individuí se všemi jejich klady i zápory (hluchý dědeček nemá chybu), poměrně dost vtipných scének, které pobaví a dost fórků je i docela originálních, takže se divák docela dobře baví a chvílemi i přemýšlí jak by takováhle rodinka "přežila" u nás. ()

hrafnain 

všechny recenze uživatele

Je mi líto lidí, co nemají srdce a smysl pro humor. Flodderovci mají obojí, a k tomu ještě Yolandu. Jsou svérázní, ale milí, a scéna s tankem je jedna z mejch nejoblíbenějších komickejch destrukčních scén ever. A kdyby to šlo, tak přidam ještě jednu hvězdu za hudbu, Dick Maas by se měl dát dohromady s Johnem Carpenterem! ()

Reklama

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Nizozemská obdoba raných filmů Zdeňka Trošky, konkrétně trilogie Slunce, seno. Paní Špindírová (Nelly Frijda) trochu připomíná Škopkovou Heleny Růžičkové a ještě více se senilní dědeček na vozíku podobá babičce na posteli v podání Valerie Kaplanové. Nejedná se rozhodně o nic intelektuálně převratného a na můj vkus by film mohl být kratší, ale rozhodně to pobaví. ()

Henk 

všechny recenze uživatele

Onehdá jsem přistihl manželku se hlasitě smát u televize, tak jsem zbystřil pozornost a jal se film sledovat také. Nejsem příznivec crazy komedií, ale tahle konina byla čímsi jiná, jakoby mně bližší, než bývají výtvory americké provenience. Zde podávaný humor mi připadá jakoby přirozenější, přítulnější, než u komedií tohoto ranku běžně bývá. Velmi svérázná holandská rodinka mi hned napoprvé docela přirostla k srdci a dávám čtyřku i když bych hodnotil spíš 3,5 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Musíme předejít infiltraci všelijakých individuí, která sem nepatří." Jeden by řekl, že smečka věčně opilých, vydírajících a incestujících Špindírů se mezi všemi těmi lékaři, právníky, důstojníky a podobnými snoby bez problémů ztratí, ale kupodivu se tak nestalo. Vlastně je to z hlediska zábavy dobře, jenže já nemám rád snoby ani nepřizpůsobivé, takže jsem se chvíli dokonce odmítal bavit. Jenže pak mě mazaně do postele zatáhly Kees Špindírová s Yolandou Kruismanovou a já, i když jsem slušně vychován, jsem tam najednou ty čtyři hvězdy viděl. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama