Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rybáři lovící pomocí dynamitu probudí něco co už mělo být dávno mrtvé. Na hladinu vyplouvá prehistorické monstrum, které se musí živit krví lidských žen, aby přežilo. Dokáže někdo zastavit jeho krvavé řádění? (topr harley)

Recenze (2)

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Už to, že film vzniknul v na horory nejslabším roce z let osmdesátých, mělo být pro mě jasným varováním. Tenhle Močál totiž nabízí jenom nudu, rybáře, nudu, vypasenýho šerifa, nudu, nudu, obří klepeta a zase nudu. A horror se ztratil v bažině, na jejíž dno klesla i má soudnost vypnout film po prvních 15 minutách, kde už mi bylo celkem jasný, o jakou s****u, pardon sračku, zase jde. Jako správnej fakír jsem však zaťal zuby a nechal se mučit touhle lobotomickou verzí Netvora z Černé laguny, kde z vražd není vidět ani hovno, natož pak nějaký gore, že jo. A ústřední monstrum? Ale prosím vás, nenechte se vysmát! ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

wow. načo robiť film o príšere, keď ju sotva vidíme? je tam scéna, v ktorej sa dve postavy bozkávajú, a som si istý, že trvala dlhšie ako celý čas, ktorý príšera strávila na plátne. dokonca aj keď príšera vyjde von, aby zabíjala, nevidíme jej útoky. toto musí byť najnudnejší film o príšere, aký som kedy videl. ani dialógy nie sú dobré. ani nie po desiatich minútach žena povie, že potrebuje sekeru, a muž, s ktorým je, jej odpovie: "Sekera ma nepýta, otrok." ako... haló??? ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Harshaw ve Wisconsinu. (rafix)

Reklama

Reklama