Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nicka Smiggy a Philip, co nikdy nespěchá, se vydali vyřídit jednoduchou záležitost - pomstít Philipova bratra Stevieho, který je na tom po rvačce s Darrelem velmi špatně. Všechno naplánovali ještě před snídaní a chystají se koupit potřebné věci. Potřebují pořádnou zbraň a notnou dávku odvahy! (oficiální text distributora)

Recenze (6)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli Joe Tucker chodil k Tarantinovi na filmová opáčka, ale tahle šílenost - na tu by byl snad i mistr Quentin krátce pyšný... ;-) "Na toho správnýho šmejda si musí člověk nějakou dobu počkat..." dí Smiggy a dlužno dodat, že trpělivost v tomhle případku jen růže na hrob přináší. Tahle >komedie< je hořkohořká a černočerná jak ta smrt, která se jak láva z bublající žhnoucí díry na vás hodinu a půl valí a nic ji nemůže zastavit, protože co se mělo posrat, to se posralo a tuhle fatální magořinu nikdo nepřežje. Notting Hill je v jednom kole a tenhle karneval se teda fakt vydařil... Čtyři hvězdy v rámci žánru černohořkých šíleností - a pomáhej pámbů, kam to půjde dál... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +tohle se jen tak nevidí -musíte to brát s nadhledem/// Fakt úlet tenhle film. Na disku se mi válel starej DivX a nějak se mi do něj nechtělo. Ale co zkusil jsem to a jsem stejně jako tady zminují další uživatelé spíše překvapen. Narovinu si řekněmě, že film v ničem neviniká (hudba, obsazení...) a toto jej sráží k výslednému průměrnému hodnocení. Ale vždy je důležitější obsah a ten je celkem šílenej. Sledujeme skupinku pochybných lidí, které svede osud, nebo spíše náhoda, ale říkejte tomu klidně průser, dohromady. Překvapivě největší Noobové si to celkem dávaj (díky improvizace nebo vlastní debilitě) a vedle nich chcípá jeden za druhým. A nebojte se, i na ně dojde, vlastně dojde úplně na všechny. Určitě tento film skuste, budete se bavit, jen to chce vypnout :-)/// Celkem 52%/// ()

lakiboy 

všechny recenze uživatele

Pôvodne to mali byť iba 2 hviezdičky, ale za ten masaker bola tretia. Ale aj tak.... anglický humor tu nejak nezabral. ()

Ewík 

všechny recenze uživatele

Taková koko*ina až mě to vytáčelo. Film plný blbců a ani trochu mi nepřipadal vtipný. Asi jsem měla zrovna blbou náladu na koukání takového typu filmu. ()

Reklama

Reklama