Reklama

Reklama

Insidious: Červené dveře

  • USA Insidious: The Red Door (více)
Trailer 1

Aby rodina jednou pro vždy skoncovala se svými démony, musí se Josh (Patrick Wilson) a vysokoškolák Dalton (Ty Simpkins) vydat dál než kdy dříve, a čelit temné minulosti své rodiny a zároveň novým, ještě děsivějším hrůzám ukrytými za červenými dveřmi. (Falcon)

Diskuze

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

CreepyJoe

Poznáte skutočného experta ktorý by svoju odbornosť musel neustále zdôrazňovať ? Skutoční odborníci toto nerobia.  Proste to širšia verejnosť o nich vie. 

lukemarty

lukemarty (hodnocení, recenze)

Děsná nuda. Bez příběhu. SPOILER: Staví to jen na událostech a flashbaccích z minulých filmů. Vyhozené peníze za téměř dvě hodiny nudy a pár lekaček.

na příspěvěk reagoval DavidHolub

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

lukasK1995

To je človek ktorý každú svoju recenziu začne slovami : "jako místní hororový expert...." Proste niekto kto sa sám vyhlásil za odborníka.

na příspěvěk reagoval CreepyJoe

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Celkom dobre hodnotenie zatiaľ možno by stálo za to ísť nedeľu na to do kina predsa len horrory v kinách už vymierajú ..som zvedavý ako to ohodnotia horrorovy borci jasm evildead a Ricci 

na příspěvěk reagoval JUWA, DavidHolub

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Celkovo je prekvapivé že taká hororová limonáda ma už 4.pokračovanie. 

Bublasaurus

Bublasaurus (hodnocení, recenze)

To je prostě druhé, mírnější Conjuring, tak by se na to mělo nahlížet s nadhledem. Wan ví co dělá, akorát je pořád větší problém Blumhousem, kvůli slabším projektům, které teď studio bere:/

Bublasaurus

Bublasaurus (hodnocení, recenze)

Za mě, jakožto velký fanoušek série, jsem nadšen. Protože proč by měla „ne”děsivá série odbočit k ratingu R, když doteď se to udrželo bez problémů s nějakými lekačkami?!

bianci

bianci (hodnocení, recenze)

Ricch

Film změnil název a jmenuje se teď Insidious: The Red Door, tak proto ty červené dveře.

Trailer bude zítra. 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ajeej. Kuloary, pisoary a nejnovejsi informace, ktere si vetsina lidi zjisti driv, nez mafian ze Simpsonu. 😂😂😂

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Donesla se mi jedna zajímavá informace z kuloarů Sony Pictures. Ještě to sice není oficiálně potvrzené, ale premiéra by měla podle všeho proběhnout 7.července 2023. Co nevidět přispěchám s dalšími podrobnostmi.

sharkamell

sharkamell (hodnocení, recenze)

Tak super, fake/fan-made trailer odstraněn! :) Teď jen čekat na oficiální upoutávku, ale to bude nějakou dobu trvat, poněvadž teprve teď probíhají přípravy na natáčení.

domirovec

domirovec (hodnocení, recenze)

Když jsem zjistil, že režie pátého Insidiousu se ujme Patrick Wilson, nevěřil jsem vlastním očím. Nicméně se těším, to bez debat. Neočekávám tedy upřímně nadprůměrný snímek, který se mi zapíše na velmi dlouhou dobu do hlavy, ale proč ne. Jsem hlavně rád, že se pan Wilson i Rose Byrne vrátí do 'hlavních' rolí..

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Debut. Těžko odhadovat, jak si Patrick Wilson povede. V jeho prospěch mluví skutečnost, že mohl nahlížet pod ruku mistrům hororového oboru - Wanovi či Whannellovi. Nutno však podotknout, že teorie je pouze rámec, z kterého režisér vychází. Hororový film rozhodně nevzniká mechanickým převáděním pouček do praxe. Tímto způsobem mohou postupovat studenti filmové školy v rámci cvičení, ale nikoliv debutující režisér. Na to pozor. Nicméně budu Wilsonovi věřit a očekávám horor lehce nadprůměrné kvality.

Ricch

Ricch (hodnocení, recenze)

Jako fakt sem někdo na profil filmu hodil FAN-Trailer? To už je to tady tak špatné? :D

na příspěvěk reagoval PKD

Uživatel Ricch smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

karamel

Já ani nevím, zda je to ještě vůbec platné. Znáš přece tento druh profilů na čsfd k filmům, které pravděpodobně nikdy nevzniknou a u níchž se jen posunuje rok, že? ;-)))

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Jsem po shlédnutí všech dílů docela zvědav. Tak uvidíme, co z toho vyleze. A nebude to asi pán s klíči.;-)

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Související novinky

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Reklama

Reklama