Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý muž v Sleepy Hollow je ochoten zaprodat svou duši ďáblovi, aby dostal ruku krásné Katriny Van Tasselové, dcery nejbohatšího farmáře v okolí. Všichni v městečku jsou ale přesvědčeni, že ji získá hezký kovář Brom Bones. Jednoho dne se zde zničeho nic objeví záhadný Ichabod Crane. Učitel. Alespoň to o sobě tvrdí. Uchváceny jeho chováním a vzděláním jsou především ženy. Okouzlena elegantním Ichabodem je dokonce i půvabná Katrina. To se ale vůbec nelíbí kováři Bromovi. Převleče se proto za bezhlavého jezdce, který zde podle vyprávění straší, a hodlá učitele vyděsit. Nikdo však netuší, že do hry se nakonec vloží bezhlavý jezdec skutečný... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

B!shop odpad!

všechny recenze uživatele

Udelal jsem peknou kravinu, kdyz jsem se na tenhle film podival s tim, ze to bude mozna neco jako Ospala dira. Tenhle film ma spolecnej mozna tak nazev, ale jinak je to desne nudna, nenapinava a spatne napsana i zahrana slatanina. Mozna kdyby neexistovala Burtonova Ospala dira nebyl bych tak kritickej, ale takle musim srovnavat. Hlavni predstavitel je neuveritelny hovado a nesaha Deppovy ani po spinu na podrazkach. Dialogy o nicem a pribeh se tahne jak smrad z fusekli a k tomu nulova atmosfera a otresna hudba. Je sice pravda, ze to je televizni, ale i na to je to hodne spatny. Gratuluju vsem, ktery u toho neusnou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Túto verziu "Legendy Sleepy Hollow", som zhliadol na pokleslej TV stanici Hallmark. Na tomto kanáli som jakživ nevidel kvalitný film. A tak tomu bolo i v prípade tohto príbehu. Lacno a nudne spracovaný dej, okorenený mizernými hereckými výkonmi. Aj keby som nevidel vizuálne geniálnu "Sleepy Hollow" režiséra Tima Burtona, ktorú natočil taktiež v roku 1999, i tak by som nemohol tejto televíznej kanadskej variácii Pierrea Ganga dať viac ako jednu hviezdičku. * ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl naštěstí ještě před Burtonovou verzí, nicméně i tak jsem byl takřka znechucen a docela otráven. Brent Carver dal do role Cranea nový prvek - šaškovství, čímž jej degradoval ze vzdělance na komedianta. Režisér celý snímek pojal naprosto triviálně, místy jsem měl dojem, že se snaží o hororovou komedii, v níž ovšem chybí jakýkoliv důvod k alespoň náznaku úsměvu. Celkově jde o blábol, který před odpadem zachránila jen moje shovívavost a bláhová naděje, že tento tvůrce již nikdy nezkříží svou filmovou cestu s mojí. Zatím se to daří... ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Film bez vyvrcholenia. S nulovým spádom a plochymi postavami. Táto verzia Sleepy Hollow nefunguje ani v porovnaní s Burtonon, ani ako samostatný film. Dokonca zaostáva aj oproti priemernému seriálu ktorý síce príbehovo ušiel dosť inde, no námet je z tej istej značky. Čistokrvné béčko ktoré od odpadu delí iba to že som ho dopozeral do konca. Za posledné obdobie asi najnudnejší film čo som videl. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní film. Kdysi ho dávali na ČT někdy odpoledne a v té době to byl asi nejhorší film, jaký jsem kdy viděl. Opravdu neskutečná trapárna a zneuctění legendy o bezhlavém jezdci. Pamatuji si z toho jen pár hlášek, ale nikoliv proto, že by byly vtipné, právě naopak. Fakt strašný a jen máloco je trapný tak, jako právě tohle. Úplně do odpadu se mi to ale házet nechce (možná právě asi za tu půlminutu co si z toho pamatuju) takže aspoň jedna hvězda z milosti, nicméně velmi slabá. protože moje dětská duše z tohoto veledíla před lety měla zlé, velice špatné sny a to ani nemluvím o příšerných hereckých výkonech. Že je to zpracováno strašně tupým způsobem vám už asi došlo. Horor to není, je to spíš nepovedená parodie sebe sama. 10%. Jezdec se v hrobě obrací. Díky bohu za Tima Burtona a loňský seriál, protože tohle se vážně nedá sledovat, ať je vám pět, třicet nebo třeba padesát. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama