Reklama

Reklama

Dům démonů

  • USA Night of the Demons 3 (více)

Obsahy(1)

Parta mladých se rozhodne oslavit Halloween na školní párty. Díky nedorozumění s obsluhou benzínové stanice se však cesta na večírek mění na útěk před policií. Ten se nakonec rozhodnou ukončït ukrytím ve starém opuštěném domě a to i přes naléhavé varování jedné z nich, že v domě straší. Bohužel pro ně však dům není tak zcela opuštěný, jak se zpočátku zdálo. (kosta73)

(více)

Recenze (30)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Partia amerických teenagerov sa cestou na halloweenskú oslavu ocitne v poriadnom prúsere. Prepadnú benzínovú pumpu a pustia sa do prestrelky s políciou. Podarí sa im z miesta činu uniknúť. No dostanú sa, ako sa hovorí, z dažďa pod odkvap, keď sa rozhodnú, že sa ukryjú pred prenasledovateľmi v starom opustenom dome. Ten je totiž sídlom pekelných síl a démonov. Rozpúta sa tam poriadny halloweensky masaker. Klasický horrorový námet. Lenže natočené je to veľmi špatne. Predchádzajúce časti som ešte nevidel, no po zhliadnutí tohto titulu sa mi do nich ani moc nechce. Toto veru nebolo bohviečo. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Angela do třetice - o něco slabší než druhý díl, ale rozhodně lepší než první. Škoda, že zbytečně času zabere jízda autem s prázdným tlacháním, naštěstí akce vše vynahradí. Přestřelka na benzině má šťávu, o nahaté prsatky není nouze, a když se probudí zlo a pekelná královna povstane, dojde na postupnou likvidaci nesympatické omladiny. A kdo zemře rukou démona, sám se jím pak stává. Povedené masky, gore mohlo být více, i když dojde na vetřelčí průnik hlavou či vytržené srdce. A taky názorně uvidíte, co znamená, hřát si na prsou hada. Osmdesátkový look mi nevadil, spíše jsem ho uvítal. Vizuál v poslední třetině výborný a rozpadávající se démon skvělý. Nejvtipnější je orální sex s pistolí... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ani třetí pokračování není lepší než jednička. Opět tu je nesympatická parta, která má také docela v hlavě vymeteno. Jen ten konec ušel, to ostatní je jen kopie předešlých dílů. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesympatické postavy, které měly pochcípat hned na začátku filmu, pak titulky a šlus... A klidně by se film vlezl do 10 minut... Zbytečné třetí pokračování docela slušného Night of the demons... ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Veľmi milý béčkový horor. na ktorý by som nepovedal, že vznikol v roku 1997. Tipoval by som maximálne tak 1988. Ale to robí tento film výnimočným. Má veľmi podobnú atmosféru ako snímky 80. rokov. Zo začiatku dosť nudný, ale potom prichádza zopár kurióznych vrážd a vynikajúce masky. Predchádzajúce diely som (zatiaľ) nevidel, ale ak sú lepšie ako tento tak sa teším... 60%. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No už to jde dolů a je jasné že tahle zábava mě ani ve snu nepřesvědči o svojí kvalitě teda jestli nějakou má nuda. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo robí túto časť najhoršiu z celej série, je stupídny scenár, resp. dialógy. Infantilita až až. Ten zvyšok je pomerne obstojná hororová kusovka s remeselne vydarenými trikmi. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Som veľmi prekvapení, že je to z roku 1997, lebo sa film tvaril, ako zo začiatku 80 rokov, no aspoň tie triky sa na to tvárili. Postavy boli riadne nesympatické a bolo mi úplne jedno či prežijú. Niektoré tie scény boli šialene sprosté a spracovanie bolo zatiaľ najslabšie zo všetkých troch a to aj pre ten jednoduchý príbeh. Masky boli komické asi okrem dvoch. ()

topi 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina filmu byla zábavná srandička plná dementních, přitom vtipných dialogů, do té doby, než se partička lidí dostala do opuštěného baráku, kde řádí démoni a jednoho po druhém si je podávají. To už začala být dost nuda, navíc s příšerně udělanýma trikama a zmatenýma střihama. Škoda, kdyby to mělo št´ávu jak první třetina a lepší triky a efekty, tak by to mohlo dopadnout rozhodně lépe. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Jasné, chcelo by to viac gore, to je sústredené hlavne do záveru, praveké PC efekty sú archaické, ale inak je to nostalgická VHS jazda. Angela je stále sexy, zvyšok ženského castu tiež, kills sú vynaliezavé, masky stále skvelé, blúdenie Hull housom má atmosféru... Koniec koncov Tenney, režisér jedničky, napísal scenár. Ak ste na podobných béčkach vyrastali, budete doma. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak sa mi konecne podarilo zhladnut aj 3tie pokracovanie Night of the demons a celkovo som spokojny. Dostal som to co som ocakaval a to zmes hororu a komedie. Angela znovu zadi a premiena teanagerov na demonov ako to bolo aj v pvych dvoch castiach. Nadpriemerny horor aj ked by som ho skvorzaradil o 10 rokov dozadu...rok 97 pripominali len uvodne "futuristicke" titulky ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní pokračování od kterého sem nic nečekal, ale nakonec jsem byl příjemně překvapen. Nálož brutality od Satana v podání démonických hovad! 80% ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Už úvodní titulky a jejich animace slibují, že se bude jednat o mně oblíbený hororový kousek 80.let. O to větší bylo překvapení, když jsem zjistil, že jde o film z roku 1997. Skvělý dabing, skvělé dialogy a perfektní masky,bohužel jednoduchý scénář a provedení některých scén trochu kazí celkový dojem z filmu, ale i tak se jedná o nadprůměrnou podívanou 60%. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které už jen vaří z vody a slepě vykrádá jak oba předešlé (vcelku povedené) díly, tak i jiné - žánrově spřízněné kousky (Evil Dead, Amitiville horror, Night of the living dead). Ten tam je humor a nadhled, typický pro předešlé díly. Všichni herci byli ke všemu natolik otravní a prkenní, že si divák (naprosto nepokrytě a sobecky) nepřeje nic jiného, než jejich co nejrychlejší skon a závěrečné titulky! ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Toto netočil jeden režisér, tomu neverím. Začiatok bol tak strašný, že som dostal chuť film vypnúť a sériu nechať načatú. S príchodom deciek na benzínku sa však začala črtať nie márna dráma, tak som si povedal, že ono to nakoniec nemusí byť až také zlé. Decká som od seba rozoznal, každé sa správalo inak, začala s nimi lomcovať panika z údajnej vraždy policajta. No ako sa osadenstvo presunulo do slávneho domu a na scénu zavítala nesmrteľná Angela som z toľkých absurdít časom rezignoval a ku koncu to bral už ako zámer tvorcov spraviť čo najhorší film. Technicky to bolo úplne mimo, triky pod úroveň Súboja Titanov, masky ako z karnevalu a na scenári sa musela podieľať materská škôlka z Quebecu. Najlepšie to vystihne replika jedného dievčaťa "Bez Nicka neodídem!“, treba ale dodať, že Nicka poznala 45 minút z algebry. Na gore môžete zabudnúť, napätia bolo viac v rozprávke o Jasněnce, no detaily, že v jednom okamihu svitá a v druhom je tma ako v prdeli sa oplatí všímať. No nech nepotápam všetko, vo filme vyšla jedna super hláška o spermobanke a možno mi v pamäti dlhšie pobudne deepthroat s patrónovým vyvrcholením. Inak dokonalý príklad poloamatérskej trápnej sračky. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s touhle sérií nedopadlo tak špatně. Byla to docela zábava, jen mi překvapilo množství postav, přišlo mi jich poměrně dost. Masky démonů se povedly, jen to postrádalo takovou tu atmosféru a jednotlivé přeměny na démony mohly bejt lepčí. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně nesympatické postavy, ale tím naštěstí to špatné končí. Angela je opět skvělá jako vždy, masky jsou opět povedené, nějaké té nahotiny se také dočkáme takže shrnuto podtrženo béčko jak prase a já mám béčka rád takže čtyři hvězdy jsou jasná volba. ()

Reklama

Reklama