Reklama

Reklama

Elisa z Rivombrosy

(seriál)
  • Itálie Elisa di Rivombrosa (více)
Itálie, (2003–2005), 40 h 39 min (Minutáž: 85–103 min)

Hrají:

Vittoria Puccini, Jane Alexander, Alessandro Preziosi, Luca Ward, Antonella Fattori, Linda Batista, Kaspar Capparoni, Pierluigi Coppola, Cesare Bocci (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Dřív než byl zavražděn vévodou Ranierim a jeho hrdlořezy, zařídil hrabě Conforti, aby byl kapitánovi Lombardimu doručen seznam šlechticů, kteří se podíleli na spiknutí proti králi. Mezitím se na svém panství Rivombrosa svěřila hraběnka Agnes Ristoriová mladé společnici Elise s obavou, že už nikdy neuvidí svého syna Fabrizzia, který se účastnil vojenských tažení. Fabrizzio se však během cesty domů stal svědkem zákeřného přepadení svého přítele Lombardiho, jež zorganizoval Ranieri, který chtěl dostat seznam spiklenců. Fabrizziovi se nepodařilo Lombardiho zachránit, ale získal drahocenné dokumenty a slíbil svému mrtvému příteli, že je osobně doručí králi. Když dorazil na Rivombrosu, spěchal za matkou a našel ji v Elisině společnosti. Fabrizzio byl zaskočen dívčinou krásou, ale v té chvíli ještě netušil, že je Elisa pouhou služebnou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Piri 

všechny recenze uživatele

Videl som to v slovenskej premiére cca v roku 2006. Pekná a naivná romantická dráma. Veľké plus tohto seriálu je samotná výprava - kostýmy, výber hercov, scenérie a hudba. Celkové prevedie je bez chýb, až na samotný dej. Slovenský dabing pri tomto diele exceloval - preklad, hlasy, dramatizácia. Hlavnú hrdinku dabovala Lenka Košická. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a běs. Některé italské seriálové skvosty se musí otáčet v archivním hrobě, tohle možná přetrpí domácí hospodyňky a milovnice červené knihovny, ovšem já tohleto skutečně nemusím. Osobně bych radši v televizích viděl něco víc zaměřeného na mladé vzhledem k času vysílání, ovšem televizní programátoři se musí zavděčit všem a tak i já beru zavděk tomu, že tenhle seriál momentálně zabírá slot v 7 ráno a ve 3 odpoledne a nezab(s)írá sloty v primetimu. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Slušná porce klišé na nedělní podvečer, kdy jsem po víkendovém relaxování třeba trochu společensky znavena, mi vlastně tato "duchaplná" zábava moc nevadí. No a když k tomu přičtu slušnou dávku krásných šedokých chlapů (jejichž výskyt je v tomto seriálu podivuhodně vysoký) :-) hmm tak mě to vlastně vůbec nevadí. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál (alespoň 1. serie) - samozřejmě hned víme, jak to skončí, ale mě to prostě bavilo. To samozřejmě nic nemění na tom, že je to čistokrevný romanťák. Elisa vůbec není nezajímavá ani nesympatická hrdinka, řekla bych že je duchaplnější než filmová Angelika. Krásných šedookých chlapů je tu také skutečně dost a i přes všechny ty "obrovské" potíže víte, že nakonec bude happy end, takže jste klidní. Zároveň se mi na tom líbí, že ne všechno dopadne dobře. Za zmínku ještě stojí nádherná hudba. ---- P.S.: S Angelikou bych to vůbec nesrovnávala vzhledem k tomu, že z Angeliky, mně naprosto nesympatická, Mercierová udělala nafoukanou mrchu, která má všechno, co chce kdy chce a nemusí u toho ani hrábnout prstem (což mě, která jsem všech 13 knižních dílů četla, "uráží", protože ona musela za všechno tvrdě bojovat a platit :-) ). ()

Katulik25 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál. Fabrizio je opravdu sympatický :3 I Elisa se mi líbí a Lucrezia byla moc zmalovaná, jinak opravdu dobrá mrcha.. Líbilo se mi jak Elisa dokázala projevovat vášeň a smutek.. Lucrezia taky opravdu dobře hrála svoji roli.. Jinak se mi nelíbilo, že Fabrizio umřel, ale dočetla jsem se, že to bylo s důvodu Alessandrovi osobní prosby.. Netvrdím, že Christiano nebyl hezký, ale už jsem nikdy necítila tu radost, jakou jsem měla při pohledu Fabrizia na Elisu... No a hudba byla opravvdu ohromující. :))Jak vidím, je tu spousta lidí, kterým se tento seriál nelíbil.Já musím však hodnotit kladně! :)) :3 ()

Galerie (134)

Zajímavosti (3)

  • Počas natáčania prvej série sa predstaviteľka Elisy (Vittoria Puccini) zamilovala do Fabrizia (Alessandro Preziosi) aj v skutočnosti a románik z plátna sa preniesol i do reality. V priebehu druhej série Vittoria s Alessandrom otehotnela a porodila dcérku Elenu. (Fabrinka)
  • Zámek Rivombrosa se ve skutečnosti jmenuje Castello ducale di Agliè. (veronica 01)
  • Nejnáročnější práce s kostýmem byla s Jane Alexander (Lucrezia), nosila velmi těsné šaty. (kdoasi)

Reklama

Reklama