Reklama

Reklama

Feral State

Trailer

Recenze (4)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ronnie Gene Blevins a AnnaLynne McCord, dvě talentované hvězdy nižší svítivosti, se sešli v thrilleru se slibným námětem, který je ale brutálně mrzce natočen. Blevins hraje bývalého marináka a nynějšího vůdce gangu s fanatickými sklony, jehož trestný rejstřík je plný odshora až dolů. Gang plný životních ztroskotanců má spadeno na varny drog, které systematicky likviduje, nicméně kriminální činnost je to hlavní, co je živí. A půvabná vyšetřovatelka, jejíž vyšetřovací a pátrací metody budou divákům naprosto ukradené, je jim na stopě, mnohem více by si za ní hupsli do postele, kde se svojí milenkou provádí lesbické tulení. Dost zarážející je špatný režijní přístup režiséra Jona Carla. Jedná se už o jeho třetí film, přičemž mnohdy jeho plahočení působí, že režijní pokyny rozdává poprvé a kameramanovi Joel E. Schaefferovi nařídil, aby jakákoliv vyhrocená či násilná scéna byla předem osekána od jakéhokoliv přímého záběru. Ve výsledku to vypadá jak školení pro cenzory, navíc to není ani napínavé a vesměs nudné. Pohledných ženských je ve filmu požehnaně, dobrý vkus na opačné pohlaví režisér rozhodně má. Blevins do titulních rolí bývá obsazován jen vzácně, jeho typický vzhled umaštěného násilníka je podpořen dobrým herectvím, takže je velká škoda, že se jeho schopností nevyužilo naplno. Mohlo to být opravdu zajímavé, kdyby se filmu chopil někdo režijně schopný. Čekal jsem, jak se vyvine finále, ovšem film tohle opomenul úplně. Závěr je unylý, ostatně jako většina filmu. Platí tedy, že se jedná o nepovedený thriller, který nemá žádnou scénu kvalitně a intenzívně natočenou, což už jsem něčeho takového nebyl dlouho svědkem. Bída! 4/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nezapamatovatelné kriminální drama. Vytržen z pláže a zábavních parků na Floridě  hrdinou charismatický a nebezpečný MACK MONROE (Ronnie Gene Blevins), nechybí drogy ,  teen sirotci ztracení v bažinách Floridy, vykradená benzínová stanice a DETECTIVE ELLIS (AnnaLynn McCord), která bojuje se zločinem. Postavy jsou povrchní a nebudete se o ně zajímat. Hrajje zde hodně neherců.  Závěr je předvídatelný. ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Silný kandidát na Odpad! desetiletí. Když se v tom zmatku začnete pomalu orientovat, zjistíte, že tohle je prostě slátanina. Scénář: propuštěn do domácího léčení. Hudba: ona nějaká byla? Zvuk: bla, bla, bla. Kamera: v zácviku. Střih: porucha. Režie: dovolená. Producenti: vyhozené prachy. Hráli: osazenstvo středozápadního městečka, tedy samoty. Zápory: že z paní detektivové udělali lesbinu byla závěrečná perla. A těch perel bylo. Závěr: nedoporučuji. ()

Reklama

Reklama