Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dlouholetí kamarádi Maggie a Jack ve svém rozhlasovém pořadu předstírají, že jsou pár, aby udělali radost rodičům a přilákali nové posluchače. (Netflix)

Recenze (10)

KatInTheBox 

všechny recenze uživatele

Prijemný oddychový film. Vybrala som ho náhodou bez toho aby som zistovala kto tam hrá a prvých minút som rozmýšlala odkial toho chlapa poznám... aha, šak to týpek z Versailles :D Bohužial kvoli tomu, že hral presne ako v tom seriále, to nehral dobre. Čo je škoda, lebo občas sa od tejto ikonickej role odprostil a zahral Jacka, a to boli práve tie momenty za ktoré dávam hviezdičky. Škoda, že tak neodohral celý film, bol by asi tak 100x lepší. Lebo potenciál to má, zápletka zaújmavá, dalo sa vyťažiť veľa. Aj jeho považujem za skvelého herca, dúfam ale, že nie len jednej ikonickej role. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Kamera pěkná, hezký interiéry a exteriéry, spousta světýlek. Zasazeno těsně po vánocích až do Silvestra. Za mě potud ok. Nicméně... možná za to může ten můj maraton vánočních romantických filmů, možná je to tím, že mi nesedli hlavní hrdinové, ale za mě je to kapku nuda a spousta nenaplněného potenciálu. Fakt mě to zklamalo a navíc jsem v závěru prodělala pár cukrovkových záchvatů. Na mé cynické srdce toho bylo zkrátka příliš. Děkuji, raději už radši thriller. ()

Reklama

Reklama