Reklama

Reklama

What Lies Below

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak dcéru s matkou vybrali naozaj dobre, to treba uznať, podoba tu bola veľká, ale na rozdiel od Carnifexa by som si asi nevybral ani jednu, hoci tam niekde na samote, kto vie. A horor to naozaj nie je ani trochu až na pár chvíľ. Na konci je trocha kriku pre nič, ale tak povediac, radšej by som tento film prijal ako nejakú rodinnú drámu, kde si drevorubač nevie vybrať medzi matkou a dcérou, a nie toto húsenicové nič nehovoriace prázdno. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dcera po návratu z letního tábora zjišťuje, že matka má nového přítele. Holka z něj zpočátku vlhne, ale touhu brzy vystřídá zjištění, že ten chlap je nějakej divnej. Tématicky nic zvláštního, ale pracovat by se s tím dalo, pokud by na režisérské stoličce seděl někdo alespoň trochu schopný. Jenže neseděl. A tak se film omezil jen na nudné trdlování prokládané občasným hysterčením. K něčemu alespoň trošku zajímavému dochází až v závěru, ale má to jepičí život. Jestli něco "zaujme", tak jsou to herci. Ema Horvath je příšerná a nesympatická a při pohledu na Menu Suvari se člověku chtě nechtě zasteskne po krásce z Americké krásy, která byla příčinou nejednoho mokrého snu. Bohužel tahle ženská přechod do MILF módu nezvládla, díky čemuž vyplavaly na povrch její herecké rezervy. Špatné. 10% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se režisér vykašlal na vytvoření nějakého pozadí a nějaké větší mytologie za tím vším. Pak by to bylo možná o dost lepší. Prvních 40 minut teda není nic moc, postavy jsou otravné a to pomalé vyvíjení atmosféry zde vůbec nefunguje, ale pak se to zlomí a postupně to začíná stále víc a víc fungovat a napínat. Akorát to přehrávání Meny Suvary mi tu vadilo po celou dobu. Každopádně ve finále jsem napnutě očekával, co z toho teda vypadne - a ono z toho moc nevypadlo. Stalo se jen to nejočekávanější, o co mu šlo je taky jasné, ale to větší pozadí mi tam chybí fakt hodně. I kvůli tomu víc jak slabé tři hvězdy dát nemůžu, protože takhle ten horor povedený skutečně moc není. A přitom by mohl být. V pár scénách je vidět, že na to fakt má - ale nejvíc se mi stejně líbila ta v lékárně, hororová sice není ani náhodou, ale pobavila mě. Slabé 3* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých hororov, kedy divák viac ako nad príbehom, premýšľa nad tým, či by radšej matku, alebo dcéru, lebo film ako taký, dokáže ponúknuť asi toľko “zábavy”, ako švédska trojka zložená z mongolských dôchodcov. Nebyť záverečnej 20 minútovky, ani by som si nevšimol, že sledujem snímok zaradený do žánru: horor, thriller. Slabôtka .. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Film, po kterém mám chuť si obarvit vlasy na blond, abych neriskovala, že se tenhle bizár nežažila v reálu. Už jenom ten úvod je děsivej. A to jsem zatím jenom ve scéně v autě, když jede mamča pro dcerušku, co se vrací z tábora. Ta práce kamery je vážně legrační. Ale myslím, že to bylo schválně, aby byl divák připraven na to, že to bude už jenom horší a horší. Mamuša si toti ž našla novýho frajera. A on sice vážně sexy (za mě je úlisně děsivej), takže se začne dít něco jako "my jsme z tebe všichni paf" a to bylo ještě děsivějsí. Asi šlo o navození pocitu erotického thrilleru. A asi by to fugovalo. Chlápek s tajemstvím si prostřídá holky a potom se bude hrát hra, kdo umře první. Ideélní, že? A to by se mi i líbilo. Jenže tohle se v druhé polovině přehoupne do sci-fi. A celý to začne bejt ještě víc divný. Ta scéna z koupelny? Asi to mělo být hodně věcí, ale za mě to bylo směšný. A když se konečně divák dozví, co za tím vším je a kdo je John? Vrchol komického ledovce. Kdyby to ve mně zanechalo alepoň nějakou emoci, tak je všechno v pořádku. Zaměju se a a dám dvě hvězdy. Ale takhle mi to bylo úplně ukradený. Co se s postavama stalo a tak... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama