Reklama

Reklama

Zamilovaný gigolo

všechny plakáty

Obsahy(1)

Je to neuveriteľné, ale tento gigolo Phil sa zaľúbil do dcéry jednej svojej klientky. Helen sa však jedného dňa dozvie, že Phil nie je automechanik, ale obšťastňovač jej matky. Zo zásnub asi nič nebude a navyše sa dlhoroční manželia zrejme rozídu. A to rozhodne nie je posledná pohroma... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příběh čitelnej a kamera mi připadá trochu amatérská. Ale někdy je v jednoduchosti síla. Líbí se mi, jak se tvůrci ničeho nebojí a necenzurují dialogy, za to velký plus, pak za britskou angličtinu, Kate Ashfield a "Emily" z Přátel ve vedlejší roli, kterou jsem nakonec poznal. 67% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Anglický humor mám rád a anglickohumorné filmy hodnotím obvykle slušným počtem hvězdiček, jenže v tomto případě vznikl podivný hybrid. Britská komedie plná amerického humoru. No, humoru... Mně to tedy celé přišlo poměrně nevtipné, postavené pouze na jediné, dosti bizarní situaci, ale vzato kolem a kolem, moc jsem to nepobral. Možný spoiler: Pokud jsem to pochopil správně, pak Helen nerozsekala pravda o tom, čím se Phil živí, ale to, s kým spal předtím, než ji poznal. A teď nevím; buď tady zahaprovala logika, nebo vnímám tyto záležitosti jinak než ostatní, ale to si mají všichni fakt vést seznamy lidí (v lepším případě), s nimiž si kdy zadováděli, aby si pak tyto listiny vzájemně porovnali a zjistili, zda se v nich nevyskytují jména, přes něž vlak nejede? Jak říkám, nechápu. Po velkém odhalení přišla dlouhá, nesmírně nudná pasáž, která sice pomohla naplnit potřebnou stopáž, ale jinak byla úplně o ničem; o zkratkovitém, šablonovitém závěru ani nemluvě. Nebyl to dobrý zážitek a dva kousky jen dokazují mou bezbřehou shovívavost. / Poučení: Pozor na to, koho si pouštíš k tělu. 2*- ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

ale jo,dalo se na to dívat.Berte to jako na odreagování se.Vztahy jsou dost propletené a dámy si určitě přijdou na své :-)).Docela mě dostal záběr, jak jeden gigolo při "práci" na své obézní klientce na ní šplhá jako vosa na bonbónu.To jsem se fakt neudržela :-))))) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Odlehčená svěží komedie, která nikoho neurazí, zvedla mi náladu, sympatičtí herci a spád děje vynahradili to, že míra gay obsahu je hodně nízká … 7777 ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Malo to nejaké svetlé momenty a ďalšie plus je, že mám rád britský humor a komédie, ale ani napriek tomu to nedosahovalo tých kvalít, ktoré by som od toho čakal a celkovo to bolo také prepletené, až sa to celé poplietlo. ()

Reklama

Reklama