Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o domácím násilí a nepředvídatelné lásce dvou žen, které se setkávají náhodou. Zamilují se do sebe, ale jejich lásce není přáno… (High Level Pictures)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Za mě debut na výbornou. Nikoho z ústřední trojice jsem neznal, a i když film nedopadne dobře, nechá jasnou pozitivní stopu. Aneta Kernová je tu moc hezká, ale přesto je ošklivým káčátkem v porovnání s nádhernou labutí Hany Drozdové. Asi by se zlobila, kdybych jí označil za českou Kristýnu Pelákovou, a tak raději napíšu, že je mnohem hezčí! Ačkoliv se to tváří jako výchovný film varovně tyčící prst, já v tom odhalil moc pěkné intimní drama dvou žen. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Psát o tomto filmu bude těžké, protože se zabývá tak choulostivým tématem. Děj filmu není špatný, má zajímavý průbeh, a líbil se mi jeho konec. Ale na druhou stranu to je velmi špatně zpracovaný příběh, hlavně proto, že v něm není ani špetka subtextu, od záčátku do konce vám na rovinu říká, co se děje a proč, a divák tím pádem nad filmem nemusí vůbec přemýšlet, kvůli čemuž je film velmi nudný. Přijde mi, že musím podotknout, že souhlasím s myšlenkou filmu, jenom si myslím, že mi jí film nemusel doslova vtírat do obličeje. Postavy jsou jednostranné, žádná se nijak nevyvine, což je chyba, protože domácí násilníci nikdy nejsou jednostranní lidé a jejich oběti také ne. Protagonistky mezi sebou nemají téměř žádnou chemii, takže mi jejich vztah přišel hrozně dutý. Herecké výkony nebyly zrovna skvělé, ale špatnými bych je taky nenazval. Prezentace byla hrozně nevýrazná a hudba byla místy velmi kýčovitá. 3/10 ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Neuměle napsaný, natočený a většinou i zahraný příběh o domácím násilí, i když stojí o malý stupínek výš, než vyloženě amatérská tvorba. Samozřejmostí je předimenzovaný PP. Prostě takový nepovedený začátečnický pokus. Dvě hlavní herečky ovšem působí vcelku přirozeně a sympaticky a zasloužily by si lepší příležitost. ()

kdosi 

všechny recenze uživatele

Hvězdičky jsou zčásti vyrovnávací, nějaké vady zejména pokud jde o scénář a některé herecké výkony (netýká se dvou hlavních protagonistek) by se našly a product placement je pro mě stále nesnesitelnou produkční zkratkou, nicméně žádným odpadem ten film není. Seriózní námět, obstojně natočený, soundtrack povedený. Kontrast tělesného spojení vynuceného a dobrovolného je zde ukázán tak jasně, že by se v tom snad dokázal zorientovat i leckterý soudní znalec. O budoucnosti režisérky mám vzhledem k avizovaným projektům trochu pochyby, ale třeba je rozptýlí. Kernová je myslím docela talentovaná, snad jí ještě uvidíme a uslyšíme. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

„Zamilují se do sebe, ale jejich lásce není přáno…“ Jo, to bývá průšvih. To já jsem se jednou zamiloval do šestnáctileté holky, ale její rodiče naší lásce nepřáli. Jindy jsem se zamiloval do vdané ženy, ale naší lásce nepřál zase její manžel. Lidé jsou hrozně nepřející. A to jsem normální heterosexuál, žádná lesba. – Film mě nezaujal. Řekl bych, že se tvůrci hlavně snažili zavděčit v současnosti propagovaným klišé. Lesby a ještě domácí násilí, no neberte to, to je skoro na neomarxistický orgasmus. V jiné době by tvůrci tohoto typu možná natočili film o údernících statečně plnících plán nebo o problémech kolektivizace v zemědělství. Každá doba má témata, jež rypákům ideologické skvadry, která je momentálně u moci, lahodí jak vonný dým. Mám na takové (doplňte si vhodný vulgarismus) vytříbený čich a tyhle věci mi naopak spíše smrdí. ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle skutečných příběhů. (SONY_)

Reklama

Reklama