Reklama

Reklama

Pobřežní stráž

(seriál)
  • Německo Küstenwache
Německo, 1997, 45 min

Scénář:

Stefan Kornatz, Felix Haß, Heike Wachsmuth, Rainer Butt, Jörg Tensing (více)

Hrají:

Rüdiger Joswig, Julia Bremermann, Jasmin Gerat, Katja Woywood, Stefanie Schmid, Sabine Petzl, Jan Sosniok, Ursula Buschhorn, Manou Lubowski, Rolf Becker (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Rüdiger Joswig, kapitán policejní lodi se svojí posádkou chrání pobřeží Baltu, které je ideální pro činnost překupníků a pašeráků. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

B!shop odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle vymastenost uz sem dlouho nevidel. Nadavam na nemecke serialy typu Komisar Rex, ale oproti tomuhle to jsou mistrovska dila. Posadka absolutne nesympaticka, herecky absolutne nezvladnute (jsou to vubec herci?) a dej by snad vymyslelo lip i dite materske skolky. Jen pro predstavu, vetsinou honi nejaky prekupniky nebo ozraly a nemuzou je dohnat, tak nahodi vetsi vykon a posere se jim lod, opravi to a na zaver je chyti. Fakt strasna ubohost. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny německé seriály s policajty na motorkách, helikoptérách, lodích a jiných dopravních prostředcích jsou opravdové "skvosty" (výjimkou je jen stará Kobra 11). Pobavilo mě, že má Pobřežní stráž zelené popisky míst tak jako americký JAG. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Další nemožný seriál německé produkcel....debilní slátanina vykrádající Pobřežní hlídku s naprosto ubohým námětem a příšernými hereckými výkony...... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Němci vyplouvají na moře, aby zabránili pašerákům a dalším nekalým živlům, aby se plavili po jejich věčně studeném moři. ()

Reklama

Reklama