Reklama

Reklama

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal 2*, ale teď si zpětně říkám za co vlastně. Sjíždím teď ve velkým neznámý kousky z tý doby a hodně z nich mě pobaví, ale to není tenhle případ. Akce je minimum a není ničím zajímavá, nemluvě o tom, že je proložena hodně WTF momenty a jakože pokusy o humor který, ale vyzní úplně trapně. Roddy Piper se uměl ohánět pěstmi i měl charizma, ale neměl moc štěstí na kvalitní filmy. Tak se obávám, že mi pan mp poslal zase nějakou jinou verzi tohoto filmu, než tu kterou tu viděli všichni ostatní. Já se těšil na to fajn béčko a plno soubojů, jak jsem tu četl v komentech, ale to tenhle film bohužel zjevně není.20% ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Málo známý akční snímek v podobném stylu jako staří dobří Warriors z roku 1979, akorát je zde na útěku policajt, kterému nevyšel zátah ve čtvrti "Jungleground" a je chycen místním drogovým gangem "Rockers" ovládající čtvrť. Na rok 1995 se jedná o slušný punkový akčňák. 80% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré kanadské béčko, které se může pochlubit charismatickým Roddy Piperem v hlavní roli i solidním zpracováním. Největší devizou Jungleground je, že není vůbec špatně udělaný a je škoda, že to byl jediný celovečerní film, který režisér Don Allan natočil. Film vůbec nepůsobí levně, je tu plno přestřelek i rvaček, ve kterých může Piper zužitkovat svou minulost wrestlera. Ale pokud někdo čeká nějaké fighty se složitou choreografií, bude zklamaný. Tohle je na úrovni tvrdých hospodských rvaček. Jak už tu bylo napsáno, pokud má někdo rád filmy jako The Warriors, Útěk z New Yorku nebo třeba Judgment night od Stephena Hopkinse, tohle béčko si užije. 70% ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

Piper v jednom roku, dvakrat na uteku. Tentokrat ako policajt, ktory uteka pred pomstychtivymi gangstrami. Fajn becko a plno subojov. ()

Reklama

Reklama