Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt Brown (Audie Murphy) je ztroskotanec a ne příliš úspěšný gambler. Poté, co mu majitel ranče odkáže své jmění, získává Matt jakousi novou životní šanci. Ale dokáže zacházet s takovou mocí, nebo ztratí víc, než kdy měl? Roli přítelkyně, která ho záhy opustí si ve snímku zahrála Terry Mooreová. Při honbě dobytka pak navíc vychází najevo tajemství, které úplně změní jeho život (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Western, který má docela zajímavého hlavního hrdinu. Takový ten týpek, co zatím nestál za moc, ale dostal šanci se napravit tím, že mu do rukou spadne velké dědictví. V podstatě je to takový dickensovský příběh, který nemusí sednout každému, ale díky westernovému prostředí je to o něco zajímavější. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

DO YOU KNOW WHAT IT'S LIKE NOT HAVING A NAME? IT'S LIKE BEING AN EXTRA JOKER IN A DECK OF CARDS. YOU DON'T BELONG IN THE GAME! Audie Murphy tady hraje hlavní postavu, která však nepůsobí zrovna příjemně a tak jsem mu fandil jen s těžkým srdcem. Film je jinak celkem strhující a furt se něco děje. Bitky, whiskey, nějaký to olovo a dokonce divoké splašené stádo. Jen ten konec byl brutálně useknutej. Jakoby scénáristu už nenapadalo co dál psát a tak to prostě utnul. Jestli na filmové škole chtějí vysvětlit co je to uťatý konec, tak by měli jako příklad používat tento film. ()

Reklama

Reklama