Reklama

Reklama

Yeoshingangrim

(seriál)
Trailer
Jižní Korea, (2020–2021), 19 h 54 min (Minutáž: 69–80 min)

Epizody(16)

Videa (2)

Trailer

Recenze (10)

Veruska.Kuru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc prima seriál. Musím říct, jsem se se bavila od začátku do konce.. První díl byl hodně smutný, pak to nabiralo na síle a postupně to gradovalo do rozměrů... Musím říct, že poslední díl jsem oplakala... A tu písničku musím někde sehnat je kouzelná.. Seriál má všechno i milostný trojúhelník kdy mi druhého kluka bylo sakra líto, ale milovala jsem ho.. Krásné přátelství, pak boj o dívku nakonec stejně vyhraje ten praví.. ❤️❤️ Ale k tak mi bylo chlapce líto.. Teď musím seriál vstřebat a pak se pustit do dalšího podobného.. I když myslela jsem, že muj démon nic nepřekona. Ale toto.. Toto to dokázalo.. ❤️ Krásné... ()

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Byl by to prijemny serial, kdyby mi celou dobu tak priserne nevadila spatna volba hlavni hrdinky mezi dvema napadniky. Hwang In-Yeop je opravdu mimoradne krásný kluk, dovolim si tvrdit, ze krasnejsi nez divka. A uzasne zpiva. Jen uplne hloupa nebo uplne zaslepena holka by mu nedala prednost pred nezajimavym a suchym Cha Eun-Wooem. V tomto pripade byla tedy dejme tomu zaslepena zamilovanosti. Ale tato vada na krase se tahla celym seriálem jako ruda jizva a "cena utechy" v podobe rozjizdejici se kariery meho hrdiny byla beznadejne slaba. Za tuto bolest davam jen tri hvezdy, nedalo se divat na to, jak se takovy krasny kluk zbytecne trapi. Doporucuji spise sadistickym povaham :). ()

Reklama

jarah 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá oddychovka, ktorá sa nijako nevymyká bežnému modelu kórejských scenárov. Niektoré pasáže boli až roztomilo naivné. To, čo bolo iné, než obvykle, bol môj pocit výmeny úloh. Celý čas som fandila Seo Junovi, bol viac uveriteľný. To, že hrá v tridsiatke stredoškoláka mi nevadí, ale to, že je až nechutne pekný by malo byť trestné :) Možno by mal konečne dostať šancu na nejakú hlavnú úlohu. Hee Gyung a Jun Woo boli v úlohe partnerov neprekonateľní. Takto si predstavujem dobrý herecký výkon. Šikana na školách založená na výzore a sociálnom postavení sa v poslednej dobe objavuje v JK seriáloch dosť často, až to začína desiť. ()

myname 

všechny recenze uživatele

Od tohto seriálu som nečakala veľa, no príjemne ma prekvapil. Téma šikany a vonkajšej / vnútornej krásy je veľmi aktuálna, o to viac v prostredí tínedžerov, kde hrajú veľkú rolu sociálne siete (ako vidíme aj v seriáli). Máme tu romantiku aj komédiu - tá je v prvej polovici seriálu výborná (klasický kórejský humor). V druhej polovici je jej pomenej, čo je mierne na škodu, v posledných epizódach sa to trošku ťahalo. Celkovo však hodnotím seriál ako veľmi príjemnú oddychovku. Doteraz mám v hlave scénu vo výťahu s hlavnou hrdinkou a jej nápadníkmi. :) Silných 4/5. ()

Timothy 

všechny recenze uživatele

Ale do vole prdele. 3 dny, 2 noci a dvě flašky rumu. Ach jo. Co to jako bylo? True beauty jsem se úspěšně vyhýbal tak rok, až nebylo zbytí. Nechtěl jsem to vidět, protože různé komentáře a recenze mě jen utvrzovaly v tom, že to zklame má přehnaná očekávání, i protože jsem už viděl "My ID Is Gangnam Beauty", s čímž je to hodně srovnáno a mě se to moc líbilo, tak jsem nevěřil, že se to dá překonat. Do cca 12/13 dílu to bylo pořád na stejno, jelikož v MIIGB se mi líbilo vyobrazení problému víc, ale naopak TB bylo vtipnější, i přes délku epizod svižnější a vedlejší postavy lepší. Jenomže poslední tři díly si misku vah přesunuly na svou stranu (a to se mi MIIGB fakt ale moc líbí). Ačkoliv to dělám často a nemůžu posoudit jestli za to taky nemohla ta druhá flaška tuzemáka, ale slzel jsem, smál se a pak zase slzel, nadával a soucítil a smál se. Opravdu mě překvapilo to střídání emocí a už vůbec jsem nečekal, že se i tak nasměju. Spoilery možné ----→ ... Hlavní holka je super, trochu pabuňa, ale super. Cha Eun Woo je král, v podstatě stejná role jako v MIIGB a znovu brilantní, ten chlapec má velký talent. Druhý hlavní herec byl nejdřív velký NE, pak jsem mu tleskal (vážně) za jeho chování a dokonce i soucítil. Park Yoo-na je další osoba co byla i v MIIGB, kde byla anděl. Tady opak, ačkoliv jsem se celou dobu modlil ať není, jelikož je nádherná, už tehdy jsem se rozplýval. Učitel borec a taky trochu jiné vyobrazení korejského muže, za to velký palec hore. Ty ostatní holky bezva (až na ty kravky), jo jasně, vlastně jediný co mě štve, tak nechápu jak tam berou krásu, protože ta které nadbíhá mladší brácha hlavní hrdinky je skvostná, jo já vím, že je to zveličený :-D. Táta byl dobrý podpantoflák, máma přehrávala, kdo nám chybí, á, jasně. Dámy a pánové čekal jsem na to přes dva roky, ale oficiálně jsem se zamiloval do té role starší ségry. Nejenom, že Im Se-mi je božská, ale ten charakter postavy je materiál k životu. Jakože vážně, až najdu podobnou ženu, kleknu si na zem a hned se vyslovím, potom si promnu oči a probudím se ze snu, jelikož taková vzácná holka již neexistuje. Nechával jsem si jí nakonec záměrně, ale naprosto s čistým svědomím, i když má v každém díle pár chvil, stojí za to, se na ně podívat a rozplývat se, hlavně pro mužskou část, protože tohle reálná žena podle mě nepochopí, nepochopí její chování, protože asi neexistuje něžné pohlaví, které miluje bezpodmínečně. ... Konec možných spoilerů ----←. Po minulém komentáři jsem si řekl, že něco dalšího zhodnotím hned po shlédnutí, až to tedy bude stát za to, jsem rád, že jsem nečekal dlouho. Tohle jsem neviděl naposled a čas ukáže jestli to bude do mé sbírky ...0??... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Eun-woo Cha, který je členem jihokorejského hudební skupiny Astro, nazpíval pro seriál píseň „Love So Fine“. (kklepkaa)

Reklama

Reklama