Reklama

Reklama

Blízko smrti

(TV film)
  • USA Miracle on the Mountain: The Kincaid Family Story (více)

Obsahy(1)

Každá rodina má nějakého svého kostlivce ve skříni a ani ta, o níž vypráví náš příběh, není výjimkou. Opravdu se není čím chlubit - otec Tom nemá na své tři téměř dospělé děti vůbec čas, a přestože matka se snaží vzájemné konflikty hasit, hádky jsou u nich na denním pořádku. Syn Rick i mladší dcera Susan odmítají zúčastnit se každoroční povinné rodinné oslavy na chatě v horách. Starší Carla a její přítel Charlie účast přislíbí, ale dělají to hlavně proto, aby mladého muže, který je nemajetným učitelem a přesto nehodlá po sňatku nastoupit do rodinné firmy, vzal arogantní otec konečně na vědomí. Susan ovšem nestihne dorazit včas na letiště, takže rozhořčený otec odmítne dál čekat a odstartuje. Jeho soukromé letadlo se však dostane do prudké bouře a havaruje. Uprostřed hor, bez základního vybavení, bez jídla a s těžce zraněným Tomem, musí rodina najít způsob, jak se spolu konečně domluvit. Jde totiž o hodně - o přežití.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Letadlo spadlo v zasněžených horách, nastává boj o přežití... Takový neslaný, nemastný odvar filmů Přežít nebo Na ostří nože divákům nenabízí vpodstatě nic nového (otřepané téma), nic překvapivého (charaktery jednotlivých postav jsou jakoby překopírované z nějaké telenovely), ani nic zajímavého (kromě pár záběrů zasněžené přírody). Je to sice lepší, než koukat 90 minut do zdi, ale jinak... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neoriginálny televízny príbeh o rodine, stroskotajúcej súkromným lietadlom v nehostinných, kruto zasnežených horách. Druhou líniou príbehu je záchranná misia. Treťou poučenie, klišé a rutina. Ale i vďaka charizmatickému Williamovi Devaneovi sa na to pozerá dobre. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, Radyo, nemáš pravdu. Já ybch se radši koukal do zdi. Větší kravinu jsem neviděl, teda viděl, ale aspoň jsem se u ní tolik nenudil! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Uprostřed hor, bez základního vybavení a bez jídla musí najít způsob, jak se spolu konečně domluvit. Jde totiž o hodně - o přežití - a o další snímek, který si vzal na paškál katastrofu letadla a sám se stal skoro katastrofou. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zlé napísany scenár, prevažne drevené hranie, málo napätia, absolútne predvídateľné ... čo viac musím povedať. 1/10 ()

Bumlaa 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý a předvídatelný děj. Navíc jsem vůbec nevěřil hercům, že mrznou. Spíš to vypadalo jako by byli na dovolené bez jídla. ()

Reklama

Reklama