Reklama

Reklama

Return to Splatter Farm

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Třicet let po nechvalně proslulých vraždách na „farmě smrti“ na pensylvánském venkově se opět vrací sezóna sériových vražd. (LUKICKK)

Recenze (2)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Parta mládežníků přijíždí na farmu, kde je začne krosit květák v monterkách. Tohle je podle mě přesně ten typ filmu, kde si hodíte korunou a když padne panna, dáte tomu plný počet, zatímco orel znamená odpad. Padl mi sice orel, ale nemůžu říct, že bych se nebavil. Ona už první scéna dávala tušit, co to bude za filmařinu, ale takovouhle nálož jsem přeci jen nečekal. Už samotná sestava je neskutečná. Samozřejmě je tu černoch, který je aktérem úžasné rvačky. Jeho holka je tlustá zrzka, která tady hraje tu nejvíc sexy kočku, takže se tu lascivně kroutí vždy a všude a dojde i na nějaké to odhalování, což vidět nechcete. Hlavní postava je buchta, která má o 12 zubů víc. Prostě má. A pak je tu nerd, šerif s hvězdou z dětské sady, úchylný buran atd.. Lahůdkové je i gore. Jestli se někdy o nějakých filmových vnitřnostech mluví v nadsázce jako o mletém masu, tak tady ten Albertův mix fakt je. Hraje mozek. Při jednom podříznutí jsem měl i po několika opakovačkách pocit, že herečka má na krku rozpatlaný jahodový džem i s kusy ovoce. A takhle by se dalo pokračovat. A úlet je i úplný závěr s ulítlým songem v titulcích. Tohle je prostě tak špatné, až je to zábavné. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem jedničku (která je z roku 1987 tuším) a ani nechci tak, že nevím jak moc to navazuje  a , který díl je lepší. Tak, že ženská a cca 5 kámošů zdědí farmu kde se dříve vraždilo a umřou tam jak je u Polonie zvykem tak je zde banda neherců a zde se překvapivě i 2 vyslečou bohužel je to zrovna ta nejtlustější co tam je  tak, že je to více nechutný než koukatelný a ta druhá se vysleče jen krátce . Logika postav a scénáře taky opět chybí jelikož v jedné scéně řekne ta co to vlastní, že se tam vraždili lidí a ty její kámošky jí na to řeknou paráda tam se bude dobře pařit.    Ona celkově ta postava hraje jakousi sexbombu tak tam pózuje tančí a vysléká  se a hned v úvodní scéně se dokáže během minuty namalovat dvěma různýma rtěnkama (režisér je tak neschopný, že to nedokáže ani zakrýt a snaží se to prezentovat tak, že to bylo jen jednou). Další postavy jsou ještě horší  máme zde jakéhosi rockera , ale jelikož nebyly prachy na hudbu tak poslouchá jen zvuky a tváří se na to jak největší drsňák na světě a jakéhosi černocha ostatní jsou nezapamatovatelné. Vraždy jsou tragické tady jde vidět, že to není ani kečup , ale nějaká marmeláda nebo co a opět nebyly prachy na oheň tak musel být dodaný digitální a záporák vypadá, že to je takový chudák, že by Vám na něho stačila jedna rána . Jo a jinak pokud někoho budete škrtit určitě nebude plivat krev. 0 procent ()

Reklama

Reklama