Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediální trio zvané Aunty Donna předvádí svůj absurdní a praštěný smysl pro humor ve skečích a písních a jako spousta neobvyklých postav. (Netflix)

Recenze (9)

Jordan 

všechny recenze uživatele

Don't Hug Me I'm Scared meets Monty Python meets Mighty Boosh meets Flight of the Conchords... with a little help from my friends... komediálny počin roka, Netflix si (po vlne generických hitmakerov) na záver sezóny vylepšuje u mňa skóre. Chlapcov z Austrálie začínam sledovať, majú kanál aj na youtube a už teraz sa teším na season 2. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Cringe je tam snad skoro víc, než toho vtipného, ale zase když už to vtipný je, tak pořádně. Broden je rozhodně nejlepší, Zacha moc nemusím, Mark ujde. Round them up, get on back! 6/10 ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Ne vždy to padne na úrodnou půdu, ale kluci jsou vtipní a invence je tam neskutečná. Jestli to bude pokračovat, rád se podívám. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

Je to strašne uletené a niektoré skeče alebo pesničky sú vyslovene cringe, ale takých momentov je pár. Na túto bizarnú trojicu som si pomerne rýchlo zvykol a vedia byť dosť vtipný. Celá show pôsobí veľmi sviežo a energicky. ()

mezonek 

všechny recenze uživatele

Už dlouho sleduju sketche od Aunty Donna, a díky nim jsem se i dozvěděl, že mají vlastní seriál na Netflixu. A potěšili mě, protože je to pořádný sled sketchů na různá témata, a většina z nich mě pobavila, a některé mě i hodně rozesmály. Asi jsem předpojatý, ale dávám 5 hvězd. A přeju si, aby vydali další. ()

Reklama

Reklama