Reklama

Reklama

Haftaňan a tři mušteriéři

  • Španělsko D'Artacán y los tres Mosqueperros (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dogtanian je mladý šermíř, který sní o tom, že se přidá k legendárním Mušketýrům. Po prokázání svých schopností a získání jejich důvěry musí on a Mušketýři bránit krále před tajným spiknutím zlého kardinála Richelieua, který se chce chopit moci. (Forum Film CZ)

Recenze (7)

Honzi.Set 

všechny recenze uživatele

Máme tady další adaptaci veleúspěšné předlohy Tři mušketýři. Tentokrát to ovšem má oslovit naše nejmenší tvory a to naše milované děti. No myslím si, že by se autor Alexandre Dumas otočil v hrobě pokud by viděl co se z jeho příběhu může stát! Samozřejmě film je mířený a cílený na děti ale věkovou hranici bych volil kolem 6. let. Oběvují se zde postavy např. kardinál nebo dvorní dámy, které u menších dětí nemusí být pochopeny správně. Děj filmu začíná na venkově kde mladý Haftaňan zdědí po otci kord Omega a vypraví se do Paříže aby očistil jméno svého otce a rodiny. Po příchodu do Paříže film začne mít rychlý spád. Hlavní hrdina potkává myšáka Pipa, který zacloumá jeho životem v Paříži. Krásná Julie očaruje jeho srdce a mušketýři změní jeho život. Hlavní záporákem je zde samozřejmě kardinál a jeho poskokyně kočka Mylady, která dostane za úkol ukrást královnin náhrdelník a dopravit ho do anglie s dopisem aby vypukla válka. Haftaňan a muškeři dostanou těžký úkol aby tento pokus zmařili a zachránili jak nahrdelník a královnu tak mír mezi Francií a Anglií. Jak to dopadne? Na to musité přijít samy a v to v kině!  + Animace postaviček byli povedené  + Pár vtipných pasáží  - Hlavní postava je v podstatě terminátor s kordem a někdy svítícím nosem  - Není to pro všechny věkové skupiny dětí 6 let a starší  Závěrem pro děti pěkná pohádka na kterou si druhý den nebudou pamatovat. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Animovaná adaptácia slávneho románu Alexandra Duma (Traja mušketieri) pre tých najmenších, kde známe dominantne postavy stvárnia psi. Formálna kvalita animáku má svoje rezervy a pri niektorých scénach pripadá až príliš umelo, ale za prácou tvorcov je vidieť dobrý úmysel. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

U filmů pro děti nastává problém v tu chvíli, kdy vám ony děti řeknou mě to nebaví, vypni to. Nechali jsme to dojet jako zvukovou a obrazovou kulisu. Infantilní pojetí klasiky, nic moc animace, skoro bez vtipu. 1* dávám asi proto, že to byli mušketýři no :) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti asi o to viac platí, že dobrý animák nevytvoríš bez kvalitného a konkurencieschopného vizuálu a animácií. Tu to veľmi neplatilo, nakoľko sa tu bavíme o priemerných animáciách spojených s až príliš otrepanou témou. Táto detská verzia príbehu o troch mušketieroch je podľa mňa zbytočných prírastkom do sveta animákov a nemá čím zaujať. Najmenšie deti to zrejme poteší, ale trúfam si povedať, že súčasné animáky už majú aj vyššie divácke ambície. 40 % ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě jsem musel jednu hvězdu ubrat poté, co jsem shlédl část dílů ze starého animovaného seriálu z roku 1982, nesoucí stejný název. V původním seriálu se mnohem lépe pracuje s jednotlivými postavami, děj je vyprávěn plynuleji a rozvíjí se mnohem logičtěji. Moderní 3D verze pak seriál pouze kopíruje a osekává. Škoda, i film pro děti může mít vynikající úroveň. ()

Reklama

Reklama