Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodní film k německému kriminálnímu seriálu . Kamarádky Patricia a Hedi jdou společně večer do klubu. Hedi tam začne obtěžovat starší muž. Patricia ji chce bránit a vyhrožuje mu, že zavolá policii. Obě dívky ihned odejdou z klubu, Hedi jede na kole domů a Patricia jde sama parkem. Ráno ji policie najde mrtvou. Policista, který ji našel, zahlédne u místa činu mladíka a pronásleduje ho; mladík ale uteče. Policie tuší, kdo to mohl být, a brzy ho najde je to Benny, který si přivydělává prostitucí. Na policii vypoví, že v noci viděl, jak za Patricií běžel nějaký muž s kapucou. O kus dál v parku ji potom našel mrtvou Při pitvě se zjistí, že Patricia byla těhotná. Vrchní komisařka Kochová a její nový kolega komisař Winkler jdou navštívit Hedi, aby zjistili, s kým Patricia chodila. Dozvědí se, že se před několika týdny rozešla s přítelem, spolužákem Markem a nyní měla možná někoho nového. Heidi jim také řekne, co se stalo ten večer v klubu. Policie muže vyhledá a zadrží, on ale tvrdí, že s vraždou nemá nic společného. Další den volá matka Hedi na policii, že se její dcera nevrátila domů. Před několika hodinami jí prý někdo telefonoval a od té doby ji neviděla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Faye 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušná detektivka. Bohužel německé detektivky mají jednu obrovskou nevýhodu proti americkým (a když zůstanu v Evropě proti francouzským, anglickým) nejsou tak „načinčané“ a nedokážou obsadit pohledné herce. Škoda. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem celý seriál, ale z těch několika dílů, co jsem měl možnost spatřit jsem rozhodně zklamaný nebyl. Zaujal mě hned úvodní film k seriálu. Sympatický policista Leni Winkler a komisařka Kochová. ()

Raevan 

všechny recenze uživatele

dobré 3*. Vypadá to na menší změnu ve stále stejných germánských krimiseriálech. Hlavní změna je v kameře, která je vážně šílená, někdy v dobrém někdy ve špatném slova smyslu. Jinak je to ale stále předvídatelné a německé ()

Reklama

Reklama