Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa hviezda country hudby Zane Gunther (Greyston Holt) a interiérová dizajnérka Jeannette (Bea Santos) vrátia zo svadobnej cesty, sú pripravení osláviť svoje prvé Vianoce ako rodina aj s Jeannettinou dcérou Quinn (Raven Stewart). Po príchode domov ich prekvapí nečakaný hosť, ktorý rýchlo zahatí všetky ich sviatočné plány. Snažia sa s touto situáciou čo najlepšie popasovať, ale prudká hádka s paparazzmi, ktorá poškodzuje Zaneov verejný obraz, spôsobuje problémy nielen Zaneovi, ale aj tým, ktorých miluje. Rozdelí to ich novú rodinu alebo nájdu spôsob, ako všetko vyriešiť a prežiť spoločne veselé Vianoce? (TV Doma)

(více)

Recenze (4)

Zdenka23 

všechny recenze uživatele

Prvoplánová, jednoduchá, americká romanťárna. Občas trochu zdlouhavé, lehce nudné, předvídatelné. Za dramatický obsah byl dala dvě hvězdy, ta třetí je za celkem slušné herecké výkony hlavních představitelů a za nádherné vánoční interiéry. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Ktorá je tá pravá (2019), ktorá sa snažila hrať na romanťárnu, ale ja som odhalil, že šlo o podprahovú komédiu, veď v nej napríklad chlapík odišiel zo svojej svadby, aby odišiel zahrať koncert. Len on a zlomená gitara. Lenže Doma na Vianoce stráca na tom neúmyselnom humore, nie je skoro vôbec smiešny, za to je tak presladený, že ani 16 lyžičiek cukru v malom kapučíne sa tomu nevyrovná. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Hvězda za herce, ale jinak ty "vánoční mrtvoly" se okoukaly, vojáčkovské propagandy také a nastavovat zrcadlo bulváru je zbytečné. A konec je přeslazený.... ()

Reklama

Reklama