Reklama

Reklama

Dálnice mimozemšťanů

(seriál)
  • USA Alien Highway
Dokumentární / Reality-TV / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2019, 8x42 min

Obsahy(1)

1. Nepokoje v Missouri: Řada nedávných vidění UFO přivádí tým Chucka Zukowského do Missouri, místa, kde došlo v roce 1973 k podivnému případu se světly v Piedmontu. Opakuje se historie?
2. Strach z UFO: Muž z Missouri tvrdí, že ho neustále sleduje UFO, a tak kontaktuje Chucka a jeho tým, aby mu pomohli. Jejich vyšetřování odhalí temné tajemství, jež tuto aktivitu může vysvětlit.
3. Vražda v prérii: Řada podivných smrtí zvířat souvisejících s pozorováním UFO přivádí Chucka do Colorada. Oficiální zprávy tyto incidenty ignorují a vláda se je asi snaží utajit.
4. Znovu objevené materiály o UFO: Chuck obdrží mapu, která údajně vede ke skryté skrýši objevených materiálů z incidentu v Roswellu. Se svým týmem se vydá na velkou cestu za nalezením pokladu. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (1)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Další z řady paranenormálních podivínů vyšetřující nejrůznější UFOnské příhody. Za 100babek nám řekněte o světlech na nebi a my z vás uděláme za odměnu televizní blázny. Nejzábavnější je vyšetřování Rosewellu, kdesi v poušti kousek od místa ztroskotání mimozemské lodě najdou díru v zemi, kde proudí studený vzduch. Všelijak tam strkají hlavu a ruce, nedej bože, kdyby na ně vylítl třeba had nebo v nejhorším malý rozzuřený šedivák. Bohužel jak na potvoru najdou jen kámen v díře v zemi. Oni to nevzdají vemou krumpáče a kopou dál. O chvíli později, když už jsou blízko rozluštit největší záhadu UFO na světě přijde zpoza kameramana majitel pozemku a řekne jim, že si rodina nepřeje tu kopat...to bych do toho kopnul.. :D ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama