Reklama

Reklama

Kevin Hart: S**t na to

(pořad)
  • USA Kevin Hart: Zero F**ks Given
Trailer
Stand-up / Komedie
USA, 2020, 69 min

Režie:

Leslie Small

Účinkují:

Kevin Hart
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kevin Hart servíruje z pohodlí domova pizzu z pece i spoustu legrace. Tentokrát probírá třeba chlapské online chatování, sex po čtyřicítce nebo život s covidem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemám Hartova vystoupení zrovna nakoukaná,takže nemůžu posoudit,zda tohle patří k tomu lepšímu nebo horšímu.Mě osobně - jakožto někomu kdo nemá Kevina úplně v topce - to přišlo ok.Pár vtipů výborných,pár dobrých,některé slabší.Prostě taková stand up klasika.Plusem je,že tu není nic vyloženě zbytečného a přes čáru...60% ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Povedená show po Kevinovsku - vulgárně, přesně tak jak to mám od něj rád (navíc z pohodlí domova do pohodlí domova). Prvních cca 15 minut je slabších ale pak se to rozjede a až na jedno zakolísání si to drží vysokou laťku a konec naprosto rozseká. Bavil jsem se a to by mělo být hlavní - možná je to i tím, že sleduju "vulgárného negra" a jeho tvorbu delší čas a vím co čekat. A vlastně jsem rád i za fekální příhodu z dob po autonehodě, ta si byla :-D V týhle době se člověk potřebuje zasmát a vtipné povídání o VIDu sedlo jak prdel na hrnec. Jo, měl už lepší kusy ale tohle je furt kvalitní standart. Už ať je tady s něčím dalším. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to komornejšie a bez tých kreácií ktoré mám na Hartovi tak rád. Ale ono to nevadí, pretože si to udržuje svoj štandard. Aj slabší Hartov stand-up je pozerateľný vďaka jeho osobnosti. Od polovice to príjemne graduje. Rozjazd je slabší. Ale je to pochopiteľné. Myslím si, že sa nutne potreboval počas Corony zamestnať. A hoci na 5 vtipov tri vyjdu parádne, nie je v tom tá dravosť, ale skôr nutnosť udržať si nejaký zdravý rozum. Pohodička. Ale má aj omnoho lepšie vystúpenia. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo upřímně mé první stand up vystoupení od Kevina Harta, kterého mám fakt rád. Upřímně už jen fakt že jsem dokázal koukat přes hodinu na člověka co jen stojí a vypráví je samo o sobě na 4 hvězdičky. Jak jsem říkal nic jiného jsem neviděl, takže nevím jestli je to běžně lepší nebo horší, ale tohle mě v celku opravdu bavilo. Nejvíce oceňuji jeho upřímnost, která je mi více než bližší, na zpříjemnění nudného večer ideální. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Covid je chvíli za náma, ale byla to zvláštní éra, během které se dělo hodně věcí jinak. Kevin Hart například udělal show přímo u sebe doma, kam si pozval asi třicet lidí a udělal tam regulérní standup. Hodně se to točí samozřejmě okolo jeho zbohatlických privilegií a života s, teď už čtyřma, dětma a ženou a tím, co to obnáší. Pokud máte peníze, můžete si dovolit spoustu excesů (a předbíhání ve frontách zábavních parků a dalšího luxusu), jakých se Kevin dopouští. Je to takovej protipól Marca Marona. Jako kdyby jediný způsob, jak být "sám sebou", autenticky, opravdu spočíval v tom, že je člověk "sám se sebou", protože jinak se do toho vždycky začne srát ta vztahová politika, to denní lhaní, ta stupidní přetvářka, co znásilňuje duši, protože si namlouváte "ve jménu toho a onoho tak činím", doslova každý, i ten nejautentičtější motherfucker mě nakonec přiměl věřit, že jestliže s někým ko-existujete, nakonec kvůli nim začnete "hrát jejich hru", je to jen otázka upřímnosti a lásky. Asi nejvíc mě tu bavila pasáž o tom, že "Women dont know how to not give a fuck." To, tvoření neexistujícího dramatu, jen aby se "něco dělo" protože nedokážou sedět a nic nedělat a tak musí dělat něco, aby se něco dělo. (...) "Here's what makes women really mad: You guys get upset if a man doesn't give you reaction that you FEEL that you would give him." > search for give a fucks > "If I give a fuck, he has to give a fuck." Zajímavá rovnice. ()

Reklama

Reklama