Reklama

Reklama

Dragon Ball Z: Moecukiro!! Nessen, ressen, čógekisen

  • Japonsko ドラゴンボールZ 燃えつきろ!!熱戦・烈戦・超激戦 (více)

Obsahy(1)

Princ Vegeta sa dozvie, že vo vesmíre jeden sayian ničí planéty a vsetci si myslia, že je to sayian o ktorom hovorí legenda: najsilnejší tvor vo vesmíre, nezastaviteľný vrždiaci stroj. Čo princ Vegeta nemôže dovoliť, keďže je hrdý na svoj pôvod a nedovolí, aby niekto iný bol považovaný za silnejšieho, keď prídu na planétu, kde sa má nachádzať, nič nenájdu, no neskôr zistia, že skutočne sa tam nachádza a je silnejší ako ktokoľvek, koho kedy poznali, nikto sa k jeho sile ani len nepribližuje. Ale ako ho potom dokážu zastaviť? (kakastromet)

(více)

Recenze (2)

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Broly je asi můj nejoblíbenější zloduch Dragon Ball Z univerza. Nejsilnější Super Saiyan a zároveň pořádný magor. Film je z drtivé většiny bitka Z-Warriors proti němu, kdy sledujeme, jak jsou proti němu všichni absolutně bezmocní. Souboji kraluje hudba od Panthery, jen to nakonec díky nesmyslnému zakončení (ale jak jinak to udělat, že) celé opět vyšumí do hoven. Škoda. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Príbeh s Brolym načrtne v zásade viackrát obohranú dejovú linku, ktorá sa ukončí tak, ako všetci očakávame bez nejakého významného okamihu či zapamätateľnej scény. Suma sumárom je to len jedna z mnohých skladačiek Dragon Ball Z univerza, ktorá ničím neprekvapí. 60 % ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama