Reklama

Reklama

Jú jú hakušo

(seriál)
  • Japonsko 幽★遊★白書 (více)

VOD (1)

Epizody(112)

Obsahy(1)

Yusuke Urameshi je 15-ročný výtržník, ktorý až na jednu priateľku z detstva nemá kamarátov lebo sa ho každý bojí. Jedného dňa však Yusuke zachráni malého chlapca z pod kolies auta, ale sám pri tom zahynie. Potom už len prekvapene pozerá ako duch na svoje nehybné telo. Lenže v Duchovnom Svete nepočítali s tým, že by sa Yusuke takto obetoval a preto mu vracajú život, ale aj novú prácu tzv. Detektíva Duchovného Sveta. Dobrodružstvá Yusuke Urameshiho môžu začať... (Babli)

(více)

Recenze (29)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Tak to je to moje top1 osudové anime, které u mě odstartovalo tu strašnou a už nejméně šest let trvající závislost. Obsahuje všechno, co jsem kdy u jakéhokoliv anime potřeboval.Skvělý příběh, přes hodinu trvající a vyčerpávající boje, které jsou nesmírně zábavné až do konce a největší týpek hlavní hrdina, který může většině připomínát asi známějšího Naruta. Ale nebojte se, narozdíl od něj to neni debil, který za 400 dílů vůbec nic neumí a nic nedokázal :). A už by to chtělo pokračování... ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Daleká to cesta. Stará to animace (a to je jen dobře, oproti té sra*ce co je v roce 2016). Zábavná hudba. Retro always wins! bych rád řekl, ale není tomu úplně tak. Pokud někdo nadává na DBZ, že je neskutečně jednoduché a bez příběhu, zde to platí též. Oněch 112 episod jsem skoukl s mnohdy zrychleným tempem v nějakých pasážích, nudné souboje, kde se opakují "triky", postavy mnohdy nezajímavé. Hlavní hrdina je spíše k naštvání, nejsympatičtějšími byli Kurama a Hiei. Yusukemu prostě něco chybělo. Pořád naštvaný, stále by se rval a to je vše, co ho charakterizuje. Neříkám, že Goku nebo Luffy to mají jinak, ale je na nich něco zajímavějšího. Power levely jsou zde naprosto střelené, konec totálně uspěchaný, prostředek natáhlý, hrozně nevyrovnaný seriál, který prostě působí rozporuplně. Co víc, po vcelku zábavném tournamentu udělali na konci jeden naprosto stejný, co víc, se stejnýma postavama. Dokonce vyhrabali 6 z episod 30-40. Proč?!? Nebýt Kurami a Hieiho, tato show by se naprosto jistojistě nikomu do paměti nezapsala. I ten Koenma začal být snesitelný. Možná klasika, možná něčí srdcovka, ale značně jednotvárná, mnohdy nudná a hlavně až k pláči lineární. Pokud chcete místo tohoto vidět opravdový skvost, koukněte na Hunter x Hunter (tu starou verzi a jak skončí, od té doby pokračujte novou verzí. Nová verze jde sice též od začátku, ale nehorázně jí urychluje a ubližuje tak originálu!!!). Yuu Neyuu 55% ()

Reklama

Playman 

všechny recenze uživatele

Až po shlédnutí tohoto seriálu jsem si uvědomil to, co mi celou dobu unikalo. Anime může být sakra kulervoucí a opravdu nářezová zábava. A vděčím za to svému bratranci, který mi skutečně otevřel oči. Přestože jsem předchozí zkušenosti s anime měl (Afro Samurai - film,seriál a výborný film Appleseed, šlo především o sledování ze zvědavosti, ne něco do čeho bych se okamžitě zamiloval. No a pak nastaly letošní letní prázdniny (2009) a můj bratranec mi pustil pár dílů a mě to ohromně chytlo a během tří týdnů jsem měl seriál zhlédnutý celý. Za prvé má tento jedinečný seriál naprosto geniálně propracovaný příběh a bezvadně napsané postavy, úchvatnou vizuální stránku a naprosto boží humor, který si vás ihned získá. Opravdu vám mohu tento seriál doporučit. Přeneste se přes to jak anime a manga postavičky vypadají a hledejte pravou uměleckou hodnotu. Věru možná budete překvapeni jak to ti japonci mají zmáknuté na jedničku. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Seriál som mal možnosť zhliadnuť až po Dragon Ball Z. Mne sa oveľa viac páčil ako spomínaný DBZ,.4 silné série 112 dielov súboje ani dej neboli naťahované ako v dnešných anime seriáloch niekedy sa mi zdali až moc krátke boje famózne nepriatelia strašidelný a niekedy boli fakt nepremožiteľný.Niektoré pekelné sili boli naozaj strašidelné podsvetie plné démonov mafia čo predala diablovy svoje duše niektoré časti boli dosť temné. no proste môj najobľúbenejší anime seriál. ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Na tomto seriále fičím od kedy máme Animax. Začal som to pozerať len tak zo zvedavosti, ale neviem sa od toho odtrhnúť. Hlavnou postavou filmu je 15 - ročný Yusuke Urameshi, ktorý je bitkárom, výtržníkom, ale hlavne detektívnom sveta duchov. Samozrejme nie je na to sám... má svoju učitelku bojových umení a troch ďalších kamarátov, ktrorí taktiež disponujú duchovnou silou. Tieto postavy sú veľmi dobre napísané a veľmi vyvážené takže fandím úplne všetkým..ale mojím favoritom je Kuwabara:) Aj keď sa dej točí iba okolo boja a turnajov nenudí, práve vďaka skvelým postavám a rôznorodým nepriateľom a spôsobov boja. K tomu neodmysliteľne patrí typické anime zobrazenie bojov plné spomalených záberov, svetelných efektov a pod. Samozrejme k takýmto hrdinom patria aj poriadny záporaci. Tu ich nájdeme požehnane, cez rôznych démonov, prízraky... za zmienku stoja bratia Togurovci (najmä mladší brat:) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (11)

  • Také tento snímek posloužil jako inspirace ke kultovnímu filmu Matrix (1999). (Andrew_Deer)
  • Kuwabarova nejoblíbenější hudební skupina je Megallica, což je odkaz na skupiny Megadeth a Metallica (ČSFD)
  • V 21. epizodě se dá zahlédnout v Kuwabarově pokoji plakát na New Wave / Rockovou skupinu s názvem Oingo Boingo, založenou Danny Elfmanem (ČSFD)

Reklama

Reklama