Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou příběhu je mladičká dívka jménem María (Thalía) - ta pochází z mexické chudinské čtvrti, živí se sbíráním odpadků a obývá zchátralou chatrč spolu se svou kmotrou... Ta však náhle umírá v den Maríiných patnáctých narozenin, avšak ještě předtím stihne požádat kněze, aby se o dívku postaral - ten tak učiní a María začne pracovat jako služebná v domě De la Vegových. Zcela nečekaně jí osud přivede do cesty lásku v podobě syna (Fernando Colunga) pána domu, o něhož svede boj spolu s intrikánkou Sorayou (Itatí Cantoral)... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (1)

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Jednou z nejikoničtějších scén je ta ze 136. epizody 1. série s názvem Enloquecida, ve které rozzuřená Soraya napadne svou sokyni. Itatí Cantoral (Soraya) se nechala slyšet, že scéna byla natočena na první dobrou a na jeden záběr – též prozradila, že při jejím filmování nestihla ještě vystřizlivět z předchozího večera, který strávila v nočním klubu. (fiLLthe3DD)
  • Itatí Cantoral (Soraya) musela vyzkoušet pět různých účesů, než byli tvůrci s jejím vzhledem spokojeni. Herečka uvedla, že účes nesnášela, protože kvůli němu vypadala na 30 (v době natáčení jí bylo 19). (fiLLthe3DD)
  • Thalía (María) a Itatí Cantoral (Soraya) hrají v seriálu rivalky. Ve skutečnosti se však herečky při natáčení spřátelily a Thalía se dokonce stala kmotrou Itatiných dvojčat. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama