Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh o krásnom, dobrosrdečnom, ale chudobnom dievčati, predavačke kvetín Rosalinde, ktorá túži po láske. Stane sa zázrak a zamiluje sa do nej veľmi bohatý mladý muž Fernando José. Rosalinda sa spočiatku jeho láske bráni, no nakoniec podľahne. Ich láska je vystavovaná mnohým príkoriam, prejde mnohými skúškami, aby nakoniec obaja zistili, že jeden bez druhého nemôžu žiť... (TV Doma)

(více)

Recenze (105)

T2 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak otravné ako telenovely v poslednej dobe a na vyše malo sympatickú Thaliu alias Rosalindu, ináč príbeho to bola zaužívaná klasika ale v určitých medziach znesiteľná. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomto seriálu si tv Nova dokázala udělat jméno nejhorší stanice, která pouští každou kravinu a ještě všechn odobrý co pustí do éteru rovnou předabinguje... :(( ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rosalinda, pěkná pinda, Rosamunda, pěkná... Ehm... Aneb jak si děti tehdy říkávaly. Obyvatelé vesničky ČSFD jsou k telenovelám neúměrně krutí, a navíc evidentně rasističtí. Že v 90% případů se jedná o nedochůdčata, která jen somrují, okrádají a chlubí se cizím peřím, to neznamená, že zbylých deset procent je taky takových. Co třeba slečna Divoký anděl? A slečna Kachorra? A slečna Vypůjčené životy? A slečna Manuela? To všechno jsou dělnice s tváří umouněnou od popela, ale poctivě pracující. K těm se řadí i Rosalinda, která zdánlivě nebyla víc než exhibicí nádherné popové divy Thalíi, ale při bližsím pohledu ukrývala ryzí telenovelní jádro, takové, pro které telenovely tolik milujeme. Hodnou hlavní hrdinku sexbombího vzezření, fešáckého hlavního hrdinu, jeho konkurenta, neméně fešáckého avšak mnohem špatnějšího (opak slova "lepšejšího") člověka, fůru škodičů (main villain Rosalindy byla zlá tchýně Valerie, ta měla svého "čističe" Mizériase, služebnou Berthu a další ne tolik významné parchantíky, jejichž skon či jiný veselý odchod jsme mohli v průběhu sledovat), slabošské dobráky, kteří se nakonec vzepřeli osudu (ať už hlaveň pistole obrátili proti svým mučitelům nebo proti své spánkové kosti) a spoustu dalších nezbytných plochých figurek, které své uplatnění jinde než v telenovelách nenašly. Všechno to bylo v mixu absurdních a bizarních zápletek v obvykle pomalém tempu atd... Ale celé to bylo prostě o kus výš, než ty opravdu odpadové telenovely. Velkou měrou přispěla i samotná Thalía, kterou je radost vnímat všemi smysly (jop, poslouchám laciný popík, a nestydím se za to). Rosalinda není pinda, je vlastně docela cool. Znáte to, jednooký mezi slepými král. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Odchod do filmového pekla! To je naozaj vrchol, keď už nevedia aspoň zmeniť meno hlavnej predstaviteľky. Ak príde remake 'Manuely', tak sa odstrelím. 0%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tahle telenovela Delie Fiallo měla nový přesah, dala se používat také jako reklama na CD Thalíe. Podobně jako Divoký anděl. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Telenovelu jsem sledoval na Markíze. Měli dobrý dabing, a mohl jsem si do sytosti zafandit spravedlnosti. Zlo tam bylo nepřehlédnutelné a právě bojovalo proti spravedlnosti, která měla velké potíže. Občas to už vypadalo, že spravedlnost je v takových úzkých, že sotva vyvázne a zbaví se zla. Ale když se síly spravedlivých začaly spojovat, tak zlu obstojně čelili, až ho ze seriálu vypráskali. Edivím se, že někdo z uživatelů csfd ví, že to byl odpad, ale neviděl určitě ani polovinu dílů. MEXIKO a jižní státy v Jížní Americe prostě telenovely umí, a sotva jim může konkurovat Ulice, Růžová zahrada či Letiště a podobné zdejší seriály, které jsou zde tak populární. Ale hold co dívák chce, tak to má. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

No tak vážení, sice je to telenovela, ale buďte upřímní a nestyďte se za svoje hodnocení. Osobně si myslím, že plno z vás by dalo alespoň dvě hvězdy. Jenomže jste uviděli samej odpad a tak nechcete být pozadu. To by mě vážně zajímalo, kolik kdo viděl z vás dílů, nebo to jen tak házíte hned do odpadu, aby jste měly více hodnocení? Myslím, že ano. Ale je to přeci jenom vaše věc. Koukáte co? 4 hvězdy a to myslím vážně. Nikdy na ni nezapomenu. Na koho? No přece na nádhernou mexickou herečku a zpěvačku Thalii. Psal se rok 2003 a já skončil se školou. Nudil jsem se doma. A najednou se to stalo. Co? Pustil jsem NOVU a tam jsem uviděl příběh, který mě úplně odrovnal a to jsem do té doby veškerými telenovelami pohrdal. Tahle mě úplně uchvátila a dodnes lituji toho, že jsem neviděl úplně každý díl. Velmi dobrá hudba. Postavy Valerie, služebnice Berthy a Mizériase byly též dokonalé. Velice se mi líbila postava Rosalindina bratra Beta, který hrál flákače a zloděje. Partner Rosalindy Fernando José, který hraje výborně na piano, mě jako jeden z mála chlapů velmi dojal:-). A být ženou, tak nevím, nevím. Spolu s telenovelou, která se jmenovala Vypůjčené životy, je Rosalinda má další nej. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Thalíu som kedysi doslova "žral", tú telenovelu však nie. Toto je jedna z tých prvých na Slovensku známych telenoviel, ktorými to začalo. Komerčne spočiatku úspešné, nie príliš dlhé, avšak dejovo lacné a naivné. ()

Ajinka126 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem musela mít tak smutné dětství, že jsem se mohla kdy podívat na jediný díl bláznivé rádoby zpěvačky Rosalindy.. fuj. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Dávam 1*, možno si to tento seriál nezaslúži, ale patrí ku klasike žánru a tá Thalia, radosť sa pozerať!! :-) ()

kleopetra odpad!

všechny recenze uživatele

nedokázala jsem se dívat déle než 10 minut... MOžná by tam mohlo tedy býtě něco úchvatného, co jsem přehlédla, ale myslím, že ne... ()

Reklama

Reklama