Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh o krásnom, dobrosrdečnom, ale chudobnom dievčati, predavačke kvetín Rosalinde, ktorá túži po láske. Stane sa zázrak a zamiluje sa do nej veľmi bohatý mladý muž Fernando José. Rosalinda sa spočiatku jeho láske bráni, no nakoniec podľahne. Ich láska je vystavovaná mnohým príkoriam, prejde mnohými skúškami, aby nakoniec obaja zistili, že jeden bez druhého nemôžu žiť... (TV Doma)

(více)

Recenze (105)

Simo16 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja z týchto trápnych telenoviel nemožem.Stále dookola to isté.Človek príde unavený zo školy a hľa hneď prvé čo uvidí v telke je Rosalinda.No ďakujem pekne.Tie naše slovenské televízie si myslia, že my maldí nič iné nerobíme a na nič iné nemáme čas, len sedieť v kresle pred telkou a čumieť na tieto hovadiny. ()

jindrisak3 

všechny recenze uživatele

Telenovely nemusím, ale díky hodnocení macamalkova1 jsem se zkusila podívat na jeden díl a docela mě zaujal, tak jsem to postupně skoukla celé až do posledního dílu. Dle mého názoru je to zbytečně moc dlouhé, pár dílů bych vyhodila, hlavně kolem 20.dílu bych hodnotila jako odpad a od 65. je to taky docela nuda. Ze začátku nepřirozeně přeslazené, Rosalinda naivní, mnohem víc se mi líbila okolo 30.dílu jako Paloma. Občas dochází k situacím, někdy až absurdním, které by se v běžném životě stát nemohli... občas jsem se i zasmála byť to bylo drama. Taky mi docela vadili občasné trapné výroky, mohli to nadabovat jinak, volit jiná slova... Ale jinak je děj zajímavý, některé díly bych hodnotila deset hvězd z pěti. Po celou dobu napětí, kdy pravda vyjde najevo. Nebýt těch blbostí, dala bych s klidem pět hvězd. ()

Reklama

Socom 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru jedna z tých ako tak stráviteľných i keď určite ťažko stráviteľných telenoviel. Je zbytočné tu niečo rozpisovať, všetky telenovely sú na jedno kopyto. Jedna hviezdička pre ako také herecké obsadenie,čo sa šarmantnej Rosalindy týka, inak dej, príbeh a všetko presne to isté ako 20 telenoviel pred a 20 za. 2/10 ()

Lady ButterFly 

všechny recenze uživatele

Při mononukleóze se člověk hodně kope do zadku, takže sjíždí pěkně všechny programy a pak to přijde! Narazí na Rosalindu a má se aspoň čemu zasmát. :-D Nesledovala jsem to ani jako třináctiletá, teď s tím asi těžko začnu, ač jsem jeden díl vydržela (a snad i bez následků), ale tu jednu * musim dát (půlka je za úvodní song - nebuďte suchý, vždyť je to chytlavý-, druhá půlka za herečku Noru Salinas - čůza, kterou hraje mi někoho připomíná.) :-D ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Telenovelu jsem sledoval na Markíze. Měli dobrý dabing, a mohl jsem si do sytosti zafandit spravedlnosti. Zlo tam bylo nepřehlédnutelné a právě bojovalo proti spravedlnosti, která měla velké potíže. Občas to už vypadalo, že spravedlnost je v takových úzkých, že sotva vyvázne a zbaví se zla. Ale když se síly spravedlivých začaly spojovat, tak zlu obstojně čelili, až ho ze seriálu vypráskali. Edivím se, že někdo z uživatelů csfd ví, že to byl odpad, ale neviděl určitě ani polovinu dílů. MEXIKO a jižní státy v Jížní Americe prostě telenovely umí, a sotva jim může konkurovat Ulice, Růžová zahrada či Letiště a podobné zdejší seriály, které jsou zde tak populární. Ale hold co dívák chce, tak to má. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Herci měli k dispozici čtecí zařízení a také člověka, který před každou scénou přečetl text nahlas. Pak se udělala rychlá zkouška a hned se jelo naostro. (HappySmile)
  • V seriáli sú použité reálne zábery z Thaliiných koncertov. (m.a.t.o.)
  • V době natáčení herci a štáb pracovali od desíti dopoledne do půlnoci, šest dní v týdnu. (HappySmile)

Reklama

Reklama