Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělý úředník spořitelny odchází na vojnu. Tam, coby maminčin mazánek, získá nelichotivou přezdívku švadlenka a zpočátku se přes veškerou snahu svých kolegů i nadřízeného kapitána Sychry chová opravdu spíš jako moula a ne chlap. Přesto se seznámí s atraktivní dívkou Julkou, která ho dotáhne nakonec i ke svým rodičům. Tam se ukáže, že Julka je svobodnou matkou a má malého chlapečka. Celá snaha její rodiny spočívá v tom, sehnat jí ženicha, aby vesnické drbny konečně daly pokoj. To je pro čestného Jiřího velké dilema... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Děj má spád,pohled do sedmdesátých let se mi líbil.chvilemi jsem se i zasmál.

offlineman

offlineman (hodnocení, recenze)

Chtěl sem něco napsat k filmu, ale když zde vidím známé hlupáky tohoto webu tak to skutečně nemá smysl. Diskuze je od slova diskutovat a ne tu psát výblitky z posluchárny a schůzí TOP 09!

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Dal jsem 3 * za hezkou Jorgu Kotrbovou a za náznak zobrazení postelové scény, v mládí mi připadla hrozně sexy. Jinak kravina z bolševických kasáren.

Aberdeen

Aberdeen (hodnocení, recenze)

Bez váhání jsem zařadil mezi odpad. Byl jsem na vojně v době ne tak vzdálené od vojína Valenty z tohoto filmu (J. Hanzlík), a tam jsem poznal, že tehdejší vojna byla ztráta času, jedna velká Potěmkinova vesnice a kamufláž a rozhodně nedělala z kluků muže. Jsem dodnes alergický na předlistopadové agitky o skvělých důstojnících ČSLA a klucích, kteří vojnu berou vážně.

woody

woody (hodnocení, recenze)

JosephineM: Nechceš nám ještě zajít sdělit svůj názor na skvělého Klementa... Všechny to bude zajít...

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

pro Limu.... proč tu vůbec není osobní žebříček pro každého, jeho nejneoblíbenějších "komentátorů"??? slušný člověk ti připadá slizký, no, asi soudíš podle sebe...

Reklama

Reklama