Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Howard (Gordon Jennison Noice) je jedným z najväčších hulvátov v meste. Jeho prekrásna manželka Loretta (Jacqueline Lovell) ho už má plné zuby a veselo mu poza jeho chrbát nasadzuje parohy s majiteľom miestneho bistra menom Lance (Blake Bailey). Howard však nie je hlupák a začína čosi šípiť; ak by ich nachytal, dopadlo by to pre nich katastrofálne. Keď sa raz Loretta vracia z jedného so svojich nočných výletov domov, uvidí v akcii svojich čudáckych susedov, rodinu Stackpoolcov. Tí sú plne zaujatí istým vodičom kamiónu, ktorého práve odvliekajú z jeho auta do svojho domu, kde ho podrobia svojským experimentom. V hlave záletnice sa zrodí diabolský plán: začne podarenú rodinu vydierať, aby ju raz a navždy zbavili jej nepohodlného manžela. Ale veci sa nie vždy vyvinú tak, ako si ich človek naplánuje. (beso74)

(více)

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vydierať "rodinku úžasných", ktorá rada experimentuje na ľuďoch, sa naozaj neoplatí. Celkom zaujímavý vzhľad individuí, svalnatá tupá "gorila", sexbomba, tajtrlík s vygúlenými očami, ktorý všetko vidí a všetko počuje, a napokon mozog rodinky, ktorého hlava tvorí celé telo. Rodinka, ktorá sa musí vysporiadať s jedným otravným vydieračom. Nie je to práve veľmi inteligentný film, čo si budeme nahovárať, ale bavil som sa dostatočne. Vlastne celú túto horrorovú komédiu zachraňujú fakt podarené dialógy a hlášky, na ktorých sa nedalo nezasmiať (najlepšia bola divadelná scéna). Fajnový filmík. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za mě né až tak vydařená hororová komedie kde vše stojí a padá na netradiční rodince kterou tvoří týpek s vykulenejma očima, bloncka s kozama(mně osobně se ale víc líbila ta druhá blondýnka), vygumovanej silák a hlava rodiny a tím hlava to myslím doslova. Protože je to fakt jenom hlava bez těla. No a tahle netradiční rodinka ráda experimenty na lidech. A tuhle rodinku vydírá nebo se o to bude snažit Lance(majitel bistra) jenže to ještě netuší s čím si vůbec zahrává. Rodinka sice OK ale na můj vkus je to málo vtipný a po hororový stránce je to ještě slabší. Takže za mě max 2hvězdy ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Až dětinsky jednoduchá zápletka, velmi připitomělé dialogy a tak nějak přijatelné tempo vyprávění - tedy ještě solidní nadprůměr v rámci produkce Charlese Banda. Štěstí je, že ta titulní hlava rodiny má docela dost času na plátně, a tak si její záporácké monology můžeme užít dosyta. Hororové to tedy není vůbec a komediální jakš takš v rámci možností, ale dá se na to v pohodě koukat, když už od začátku nečekáte nic jiného, než brakovou blbinu. [Sitges 2019] ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Taková neškodná, lehce ujetá, hororová komedie. Roztomile stupidní příběh se v první polovině nezaměřuje na „hlavu rodiny“ a jeho sourozence, ale spíše řeší milostný trojúhelník místních individuí, který se posléze díky nim vyřeší a dá vzniknout nové zápletce, kde už je v centru dění i bizarní rodinka. Celé je to dost ukecané, ale naštěstí mi dialogy přišly většinu času alespoň úsměvné a neukusoval jsem si při nich nehty nudou. Nakonec tedy nejde o žádnou hardcore prasárnu, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale o vcelku krotký brak, kde největší pozdvižení způsobuje akorát věčně zcela nahá Jacqueline Lovell – nechat ji oblečenou, tak by to klidně mohlo běžet v odpoledních hodinách na TV Barrandov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Head of the Family“ má několik pozitivních stránek, kdy ta první je triková, která je dobrá. Zjišťuji, že tohle je něco, co je v Bandových filmech tradičně dobré. Druhá stránka je pak skutečnost, že je snímek místy docela odvážný a sexy. No a pak už je to jen celkem normální béčko, které vás svou bizarností může i bavit. Já jsem se docela bavil, i když konec už nijak neohromil. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Poměrně srandovní "skorohororový" filmík o zvláštní čtyřčlenné rodince, jejíž každý člen je specializován na určitou oblast a dohromady tvoří velmi efektivní celek. Jelikož však "rodinný mozek" má velmi specifický jídelníček (hádejte co) užijeme si i nějakou tu lobotomii a především: příběh se může rozjet. Jedná se o poměrně kvalitní Béčko, které sice není nikterak strašidelné ani brutální, ale zábava je to dobrá. Takový příjemně veselý film na dobrou noc, který neurazí. Pokud teda nečekáte nějakou kruťárnu, ale to při pohledu na obal nebo nějaké obrázky asi ani není možné. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Tak dobře 2 hvězdy za nahotinky, ale za nic víc... Fakt to byla stupidita, ale Jacqueline Lovell je kočka a nebála se toho, proč taky že jo, kdyby se totiž nesvlíkala a to že fakt často, je spíš nahá než oblečená, tak to fakt patří do odpadu, protože ani ty dialogy to nezachraňují! ()

Reklama

Reklama